Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: Srečno Novo Leto 2012
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
SREČNO..NOVO LETO -2012.. želimo VSEM NAŠIM ČLANOM, TEKMOVALCEM NAŠE LIGE EMONA in SPONZORJEM, za nagrade, ki smo jih podelili v letošnji strelski sezoni naše lige.
Vse tekmovalce obveščamo, da z našo novo... LIGO REBEC d.o.o. 2012...nadaljujemo v mesecu Januarju. Vse ostale informacije bomo vam posredovali takoj ko bomo določili termin tekmovanja.Če bodo slabe vremenske razmere bomo tekmovanje izvedli na pokritem strelišču.
SREČNO...pa mirno roko v naslednji sezoni 2012.

SDVV,SKS,SZPS
Spoštovani..člani, in tekmovalci naše Lige na naši prednovoletni zabavi, ki je bila tudi temu namenjena smo uradno razglasili, in podelili nagrado in priznanja najboljšim desetim tekmovalcem Lige Emona 2011.
Glavno nagrado je prejel najboljši tekmovalec v letošnjem letu, član SK Strela g.LADO KRŽIČ, ki jo je podaril direktor g.Ludvig Špan AVTO CENTER ŠPAN d.o.o.

Skupna razglasitev tekmovalcev po zaporedju:

1. LADO KRŽIČ prejemnik kristalnega pokala
2. ZLATKO KREFT prejemnik plakete
3. VINKO PESJAK prejemnik plakete
4. DARKO KOVAČ prejemnik plakete
5. MATIC DRAŠLER prejemnik plakete
6. RUDI POGAČAR prejemnik plakete
7. ERVIN ČERNUTA prejemnik plakete
8. DUŠAN SERAŽIN prejemnik plakete
9. JURIJ MIKLAVC prejemnik plakete
10.BOJAN TERČIČ prejemnik plakete

Vsem tekmovalcem, ki ste prejeli častne plakete za vaš celoletni uspeh, in trud vam izkreno čestitamo v imenu UO SZPS. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]

V imenu društva, in mene kot zastopnika bi se vam rad zahvalil za vaše dosedanje zaupanje v odhajajočem letu. Naše leto je bilo dinamično včasih težko, in naporno. Želim vam še naprej veliko lepih trenutkov med nami, novih pustolovščin, adrenalina in veliko smeha v letu 2012. SREČNO

Predsednik društev:Boris Zafran