Strelec.si - Slovenski strelski forum

Full Version: VABILO na strelsko tekmo za POKAL RIFNIKA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
STRELSKO DRUŠTVO
RIFNIK ŠENTJUR
Trubarjeva 11,
3230 Šentjur
e-mail: [email protected]VABILOVabimo vse člane društva SD Rifnik in povabljene na STRELSKO TEKMO ZA POKAL RIFNIKA v streljanju s pištolo in revolverjem velikega kalibra na 25m. Tekma bo na strelišču Vezovje v Soboto, 25. avgusta 2012 ob 9.00 uri. Prijave se sprejemajo od 8.30 do 10.30h.

Osnovna pravila:
- disciplina VK pištola kal. 7.62 – 11.43mm (0.32 - 0.45)
- disciplina VK revolver kal. 7.62 – 11.43mm (0.32 - 0.45)
- strelja se stoje 25m dvoročno ali enoročno
- 5 strelov poskusno in 2 x 10 za rezultat
- tarče ISSF R 50
- najprej vsi strelci odstrelijo s pištolo, nato z revolverjem.

Tekmuje se posamezno in ekipno v obeh disciplinah (ekipa šteje tri strelce).
Za prva tri mesta v vsaki disciplini se posameznikom podelijo medalje. Za prva tri mesta v vsaki disciplini se ekipam podelijo pokali. Podelijo se tudi vrednostni boni (Artek) in praktične nagrade (Promuc, Artek, Tajfun, PB-tech) za najboljše.
Prijave so možne najkasneje do 10.30 ure.

Strelišče se nahaja: Avtocesta Celje-Maribor, izhod Dramlje, do Šentjurja, nato smer Dobje-Planina, 2 km iz Šentjurja ob glavni cesti na desni strani strelišče Vezovje (označeno s tarčo R 50).

Dodatne informacije na tel. Beno 031 705 707, Štefan 041 743 849.

Vsak strelec strelja na lastno odgovornost.

VABLJENI !


Šentjur, 11. avgust, 2012Predsednik SD Rifnik
Benjamin Pečar
Vabljeni vsi. Nič premišljevat samo prit in se družit ob dobri tekmi z najboljšimi strelci. Najboljšimi sklepam po predprijavah strelcev iz različnih koncev naše lepe Slovenije. Predprijave so seveda zaželjene ni pa nujno. Se vidimo v soboto.


P:S: Predsednik je nabavil zelo lepe pokale in še kakšna nagrada sponzorjev bo tudi padla. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Da Da [img]{SMILIES_PATH}/icon_biggrin.gif[/img]

Dobili smo glavnega sponzorja: PROMUC-impact precision [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] [email protected]Podarja zmagovalcu pištole in revolverja vsakemu svojega: spektiv DANUBIA target 50 mini spotting scope 10-30x 50 with tripod.

Hvala Juriju za zelo lepi nagradi. Podjetje PROMUC -impact precision Jurij Cigler s.p. prodaja skoraj vse kar vam srce poželi za strelstvo, kar nima na zalogi se pa potrudi in nabavi. Še enkrat hvala glavnemu sponzorju.Še imamo sponzorje katere bom objavil tekom jutršnega dne.


Ne pozabite tekma se začne ob 9h. Zato bi prosil za točnost. Ob 8,30-8,40 prihod strelcev na strelišče, do 8,55 prijave strelcev in ekip. Ob 8,55 žrebanje strelskih mest za ekipe(kapetan ekipe izžreba svoje strelsko mesto in vsi trije strelci streljajo eden za drugim po lastnem dogovoru kdo bo prvi in kdo zadnji). Imamo 10 strelskih mest v kontejnerju in 4 zunaj ob kontejnerju. Za posameznike se bomo dogovorili na sami tekmi, ko bo znano število posameznikov. Ob 9,00 bi pričeli s prvo serijo in nadaljevali do zadnjega strela. Vsi tisti, ki ne morete priti do 9. ure boste ravno tako lahko kasneje streljali vendar se boste morali prilagodit prostim strelskim mestom.


P.s. Kuhar se že ogreva za sobotno dirko okrog roštilja. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_dance.gif[/img]
Evo obljubljeni sponzorji:


VARNOST Maribor ( moj osebni sponzor) podarja 1000 nabojev znamke: TopShot competition (izdelano v podjetju S&B za [url="http://www.frankonia.de"]http://www.frankonia.de[/url]) kaliber 9x19. V skupni vrednosti 200€. Odločili so se, da podarjajo naboje strelcem od 1-20 mesta v disciplini pištola( seveda prejemnik mora imeti ustrezno orožno listino). Vsak dobi škatlico s 50 naboji. Z malo sreče boste več nabojev odnesli domov kot ste jih postrelili na tekmi s pištolo. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]


ARTEK d.o.o Rimske Toplice. Podarja: 2x vrednostni bon za njihovo trgovino v višini 30 €
4x majica z logotipom Artek [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]


PB -tech d.o.o. Podarja: 6x sprej za čiščenje orožja in je posebej izdelan za NATO. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]


TAJFUN Planina d.o.o. Podarja: več majic in praktičnih nagrad. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, da so prisluhnili naši prošnji in darovali zelo lepe nagrade. [img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img] V kolikor smo pozabili na kakšnega sponzorja kateri bi želel sodelovati na sobotni tekmi ga prosim, da kontaktira g. predsednika Pečar Benjamina.


Priprave so v polnem teku, sobota je pred vrati. Se vidimo.
[img]{SMILIES_PATH}/eusa_clap.gif[/img]
Ne ne Drago nič ne kompliciramo. Ker pričakujemo večje število strelcev se želimo čim bolj potrudit in organizirat tekmo na čimvišjem nivoju.
Ne vem zakaj bi videl mene med sponzorji? Še nikoli nisem na orožju nič zaslužil, vedno sem moral delati druge stvari, da sem lahko zapravil za orožje in municijo. Je pa moj sponzor VARNOST Maribor prispeval lepo nagrado. Ne obremenjuj se z minutami raje razmišljaj kako boš v soboto naredil 100-ko. [img]{SMILIES_PATH}/icon_mrgreen.gif[/img] Imam tudi več odličnih nasvetov zate, ki ti jih lahko zaupam v soboto.
Nisem mislil nič oškodovati tvoje vestno delo v klubu Rifnik Šentjur ste vedno naredili tekmo na nivoju vse pohvale že v naprej prireditelju. Za 100 ko [img]{SMILIES_PATH}/eusa_whistle.gif[/img] sem pa prekratek , ker si mi prodal ZKR ja z prekratko cevjo 4.5 col. Želim pa si da bi ti meni sponzoriral tistega z 6 col ko je v tvoji omari [img]{SMILIES_PATH}/icon_razz.gif[/img]