Strelec.si - Slovenski strelski forum - Registration Agreement

Upravljalci se trudijo urediti ali odstraniti vsa sporočila, ki vsebujejo neprimerno, žaljivo, sovražno, nevarno ali grozilno vsebino, ali takšno, ki bi se lahko razumela kot kršitev zasebnosti posameznika, ali ki kako drugače kršijo kakršnokoli zakonodajo. Kljub temu pa je praktično nemogoče pregledati vsako objavo, objavljeno na tem forumu. Zaradi tega vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena na tem forumu, izražajo izključno poglede in mnenja avtorja izvirnega sporočila in ne nujno tudi stališča upravljalcev tega foruma. Zato upravljalci ne prevzemamo nikakršne odgovornosti in ne moremo biti odgovorni za kakršna koli objavljena sporočila sporočila. Prav tako ne jamčimo za pravilnost in popolnost objavljenih sporočil.

Z registracijo na ta forum se strinjate, da ne boste objavljali nobenih vsebin, za katere se zavedate da so napačne, netočne, žaljive, sovražne, nadlegovalne, grozilne, ali kršijo zasebnosti oseb, ali katere koli druge vsebine, ki lahko krši veljavno zakonodajo.

Neupoštevanje teh pravil lahko povzroči zamrznitev vašega računa, ukinitev računa ali trajne prepovedi dostopa do tega foruma. Vaš IP naslov je shranjen za vsako objavo na tem forumu in ga lahko po potrebi upravljalci foruma poiščejo. Strinjate se, da imajo upravljalci možnost in pravico odstraniti, urejati, ali blokirati račun ali objavo, če je to potrebno. Strinjate se tudi, da so vse informacije, ki jih vnesete na tem forumu, shranjene v zbirki podatkov in da so na vašem računalniku shranjeni "piškotki" za shranitev vaših podatkov za prijavo na forum.

Nobena informacija, ki jo objavite na tem forumu, ne bo posredovana nobeni tretji osebi brez vašega polnega soglasja, hkrati pa upravljalci ne morejo biti odgovorni za morebiten vdor v strežnik, na katerem so podatki foruma.

Z nadaljevanjem potrjujete strinjanje s Splošnimi pogoji uporabe in Pravilnikom o zasebnosti, z zgoraj navedenimi pravili in morebitnimi drugimi pravili, ki jih Administrator določi.