Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Girsan MC28 9X19
#1
Z veseljem sporočamo da smo postali uvoznik za pištole kvalitetnega turškega proizvajalca Girsan. Gre za izjemno kvalitetne izdelke ki vas bodo za odlično ceno navdušili!

Več info na : 

http://www.rojal.si/si/shop/pravo-orozje...-9x19.html
Odgovori
#2
To je nedvomno kvaliteten in preiskušen kos orožja, firma ni od učeraj...
sploh pa cena res poseka konkurenco Nod halo Rex, kolk že hočejo zate Question

Me pa zanima kako je z dobavljivostjo delov, če ti naprimir naročim izvlakač nabojev, pin in uzmet 
a bo minilo leto+ kot pri Anclu in 143+ telefonskih klicev, ali bi znala bit dobava kaj bol agilna...
Odgovori
#3
Tako je! Po naših testih je pa tudi grupa pištole odlična (slike sledijo). Nadvse smo bili tudi presenečeni nad nivojem komunikacije ter fleksibilnostjo proizvajalca (glede na to da so jo prijazno posodili proizvajalcu tokov AKAR in imamo sedaj tudi namensko narejen holster zanjo). Tudi z rezervnimi deli ne bo problemov (osnovne potrošne dele dobimo že z naslednjo pošiljko). Naše izkušnje so zaenkrat odlične! :)
Odgovori
#4
(09-11-2016, 12:27)www.rojal.si Napisal: Tako je! Po naših testih je pa tudi grupa pištole odlična (slike sledijo). Nadvse smo bili tudi presenečeni nad nivojem komunikacije ter fleksibilnostjo proizvajalca (glede na to da so jo prijazno posodili proizvajalcu tokov AKAR in imamo sedaj tudi namensko narejen holster zanjo). Tudi z rezervnimi deli ne bo problemov (osnovne potrošne dele dobimo že z naslednjo pošiljko). Naše izkušnje so zaenkrat odlične! :)


Clap Thumbup
Odgovori
#5
Jutri je črni petek...
Odgovori
#6
Tako kot @Jabolko tudi mene zanima kako je z dobavljivostjo delov (vzmeti, udarne igle, dodatni nabojniki ...) za Girsane.
Odgovori
#7
Kako je z dobavo? odlično. Bolj kot ne imamo od omenjenega vse na zalogi, v primeru da jih nimamo, pa so deli ki niso bistveni deli orožja zelo hitro pri nas, načeloma v roku 3 tednov.
Odgovori
#8
Thumbs Up 
TOP!!!  Happy
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)