Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dobrodelna tekma z dolgocevnim orožjem 24.11.2018
#21
Super terma. Malo vetra in dežja.

Tekma
Odgovori
#22
No, pa smo zaključili. :)

Tule so rezultati današnje dobrodelne tekme, ki se je zaključila z lepim dnevom na strelišču, dostojnim vremenom, prijetnim druženjem in zelo lepim izkupičkom, ki smo ga zbrali za strelskega kolega.
Kaj več napišem jutri, naj pa se kar takoj zahvalim za zelo velikodušne prispevke vseh tekmovalcev, kot tudi nekaterih ki niso tekmovali, vendar so kljub temu samoiniciativno ponudili svojo pomoč.
Torej velika hvala v mojem imenu, imenu ostale ekipe organizatorja, predvsem Dominika, ter seveda našega kolega, kateremu je pomoč namenjena.
Več jutri...
Bow


Priponke
.pdf   Rezultati 181124.pdf (Velikost: 136,93 KB / Prenosi: 680)
administrator / Strelec.si
Odgovori
#23
Hvala vam vsem da ste to izpeljali
Odgovori
#24
Hvala Jamnik Tomaž, hvala vsem. Ta trenutek nimam besed, katere bodo opravičile naše delo in delo drugih društev. Vem le, da bo plod našega dela viden čez nekaj časa, in vsi bomo ploskali in zadovoljni odšli spat. Davidu zaželimo lepo in hitro okrevanje ter očetu in mami mirne živce. 
Grem spat, ker sem utrujen, a vi, kateri berete to sporočilo in ste imeli možnost pridet, pa niste, naj vas vest peče, ker je bila tekma resnično dobra. Obenem čestitam zmagovalcem za dobre dosežke. 
Lep pozdrav
Dominik Maljković
Slovenska Vojska
in
SK Livade iz IZOLE
Odgovori
#25
Ja, tole danes je bilo res lepo. Še vreme nas je "šparalo". Navkljub malo vetra ter pršenja dežja se je vse lepo izteklo.
Najlepša hvala ekipi organizatorja ter SV še posebej pa Dominiku in Tomažu.
Lep pozdrav, Roman
Odgovori
#26
Najprej pohvale organizatorju in vsem sokrivcem za dobro izpeljano dirko Bow , čestitke vsem sotrpinkam in sotrpinom za dosežene rezultate Clap , pohvale tudi takim, ki so nakazali štartnino, kogar ni bilo ji/mu je lahko žal, organizacija in pogoji so bili odlični.

Upam, da smo bili uspešni pri glavnem cilju in predlagam, če bi bilo potrebno, da se Davidova tekma ponovi.

Lp
"Fear of weapons is a sign of retarded sexual and emotional maturity"    Sigmund Freud
Odgovori
#27
Tudi jaz bi se zahvalil organizatorju tekme in vsem sodnikom, ki so se trudili z nami, da je vse potekalo tako, kot je treba. Mislim, da smo odšli domov vsi zadovoljni, saj ni bil tako pomemben rezultat, ampak zavest, da smo kljub vsemu sposobni stopiti skupaj in pomagati fantku pri zdravljenju bolezni. Zato si želimo še več takih tekem, saj je povsod treba plačati štartnino, občutek pa je veliko boljši, če veš, da si s tem nekomu vsaj malo pomagal.


Lp božo
Odgovori
#28
V teh časih je težko srečat toliko pozitivnih ljudi naenkrat in upam, da bo takih dogodkov še več. Čudovita izkušnja.
Lp
Jani
Odgovori
#29
Cim vec taksnih dogodkov. Upam, da bosta starsa vsaj malo laze zadihala z zbranim izkupickom. Top organizacija, vse pohvale :)
Odgovori
#30
(25-11-2018, 13:16)CargoX.io Napisal: Cim vec taksnih dogodkov. Upam, da bosta starsa vsaj malo laze zadihala z zbranim izkupickom. Top organizacija, vse pohvale :)
glede na razlog bi rekel čim manj potreb za takšne dogodke...
Odgovori
#31
(25-11-2018, 13:16)CargoX.io Napisal: Cim vec taksnih dogodkov. Upam, da bosta starsa vsaj malo laze zadihala z zbranim izkupickom. Top organizacija, vse pohvale :)

Točno tako. Tako ali drugače hendikepirni bodo vedno in prav in humano je, da se jim poskuša pomagati po lastnih močeh.
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)