Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
vse kar ste in niste hoteli vedeti o orožju, goljufijah in ročnih sekularjih
#1
https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...-roko.html

In potem dajo takmu človeku dovoljenje za posest  Doh
Odgovori
#2
Citat:In potem dajo takmu človeku dovoljenje za posest  [Image: doh.gif]

potem?

Hočeš rečt prvo je pred štirimi leti ustrelil svojo "whatever", nato letos sodeloval pri zavarovalniški goljufiji kjer naj bi rezali roko in POTEM so mu izdali dovoljenje za posest?Al samo pišeš gluposti da zapolniš par sekund svojega življenja????
Odgovori
#3
Ola, umir konje, očitno nisi dojel point mojga linka. 

Take a chill pill.
Odgovori
#4
(12-03-2019, 10:09)pacman87 Napisal: https://www.24ur.com/novice/crna-kronika...-roko.html

In potem dajo takmu človeku dovoljenje za posest  Doh

ker govoriš na pamet samo zato ta se nekaj piše... Sebastajn Colarič je imel OL za šport in se udeleževal strelskih tekmovanj.
Zraven je imel tudi varnostni orožni list ker naj bi bil ogrožen, čeprav se je kasneje pokazalo, da je sam zaigral napad zaradi česa so mu (in malo vez seveda) izdali varnostni OL.
Ker je pač možak kriminalec in goljuf, je bolj na mestu vprašanje zakaj organi noso odreagirali in mu pobrali orožja?
Pa še to... ker prvi primer še ni zaključen, bo verjetno ta "nesreča" tudi dobila malo drugačen epilog.
Odgovori
#5
Ja ocitno sem ga precej dobro v drugem delu mojega posta...ali pa beri naprej....->Ne razumeš poante???? Ti razložim??? V bistvu bom, da bodo še ostali lahko prebrali...


Skratka postaš link do aktualnega dogajanja na strelski forum kar nekako pomeni, da te strelstvo zanima oz. eventuelno celo poseduješ orožje. Hkrati pa dodaš komentar kao "potem pa takemu kretenu še dajo orožni list" oz. si napisal floskulo ala kako je možno da ima tak orožje.


S tem kar si napisal si zajel vso bedo skupine državljanov, ki se boji orožja in vsakodnevno uporabljajo take floskule z namenom razorožitve vseh ostalih, ki jih dojemajo kot grožnjo svoji varnosti. Da to napiše prestrašen vegofemobrezspolnik ajd ok, da pa to napiše nekdo, ki morda celo poseduje orožje pa kaže na to, da je problem širši. Skratka jasno je kako prideš do orožja in tudi kako ga izgubiš in jasno je tudi v tem primeru časovni redosled dogodkov....A zdej dojameš kako nepremišljeno stereotipen izpade tvoj post ali ti še vedno ni jasno?

Ja seveda znan dolenjski priimek nima veze z postopki organov..... :)


Ravno zato je vsa beda teh "maloumnih" postov in zakaj je Slovenija tu kjer je, ker neko tele napiše v prevodu, da je problem v UE in dohtarjih, ki so kao pacientu dali orožje in ne "selektivni aplikaciji zakonov, kjer kakor nekoč tardečim sedaj v mavričnem času apliciramo zakon glede na farbo".To da psihopat dobi orožje je izjema in napača, ki se zgodi na xy primerov medtem ko aplikacija zakonov na podlagi barve sistemska napaka, ki (bo) v skrajni fazi vodi v razpad družbe in neprimerno hujša zadeva kot pa en pacient na xy primerov.... ampak ne za govedo in govedorejce je problematičen en psiho ne pa "sistemska greška".
Odgovori
#6
Očitno sem nekomu stopil na žulj. Poanta je bila, da kako lahko človek, ki ima toliko masla na glavi še vedno hodi okoli z OL oz. celo OL za varnostno orožje (kot pravi Kristian). Se opravičujem če je moj zapis izpadel kot, da je po vseh teh pizadarijah uspel pridobit OL, vendar sem ciljal na nesposobnost naših organov pri odvzetju le-tega. 
Pač očitno ima naša država drugačne vatle za civile, priviligirane civile in brazilce (kot je bil primer izpred meseca dni, cigan iz Bele krajine z OL za varnostno orožje in posledično FB show offanje). 
In to je žalostno. 

Res pa, da sem si izrazil na tak način, da je bilo moč razbrati, da je po vseh teh "podvigih" pridobil OL. My bad.
Odgovori
#7
Če že je tu  napisanega kaj neumnega, je to ta tvoj izpad, mato. Take a chill pill.
Odgovori
#8
a spet sneži?
Odgovori
#9
Mato je morda že malo ostro nastopil, ampak vidva ne zastopita časovnice:

-Dobi OL
-Ustreli punco
-Izgubi OL v predkazenskem postopku (oz. zaplemba orožja)
-Obtožen goljufije
-Tale zadnja debilnost

Kako naj bi mu potem ne izdali OL na podlagi... ravnanja v prihodnosti? Oziroma, po katerih pizdarijah naj ne bi imel OL, če pa pred tistim streljanjem ni imel nobenih (znanih) pizdarij na glavi? Daj malo preberite in premislite preden pišete bedarije...
365+

Mobile: +386 51 327 248
Email – info@365-plus.com
Web – www.365-plus.com
365 Plus d.o.o. 
Odgovori
#10
Ohladim se lahk kadarkoli medtem ko pameti se pa ne da "dofilat".... Skratka če ti poanta ni jasna te bom spomnil ob priliki, ko bodo nekateri spet vili roke nad kakim streljanjem ostali na forumu oz. taki kot si ti se pa čudili kako so lahko "nekateri" tako glupi in kar vse vprek jadajo,  da ne dojamejo da legalni lastniki pa ja niso problematični.


Pacman je dojel poanto, ti je očitno ne dojameš...
Odgovori
#11
(12-03-2019, 14:11)365 Plus Tactical Napisal: -Izgubi OL v predkazenskem postopku (oz. zaplemba orožja)

Torej vidimo da so organi pravilno postopali.
Odgovori
#12
Ce se o tem govori in pise malo da ne po celem svetu zakaj se ne bi se tukaj ;)
V nasi drzavi nismo vsi enaki pred zakonom pa naj kdor rece kar zeli. Zal.
Odgovori
#13
v kateri pa so?
Odgovori
#14
Sramota!
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)