Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kot na fronti
#21
Saj vas razumem... Poznate se v živo in že dolgo komentirate na tem forumu... Normalno, da boste stopili skupaj... Samo to "nezrelost", kateri mi očitate... Jaz povem, tako kot je... Grobo in realno... To vaše olepševanje, popuščanje nas je pripeljalo, da se sprejemajo takšni anti-zakoni in da se zapirajo strelišča. :)
 
Glede motenja "mira" ---  Čas počitka: 6:00-22:00... Ti lahko hrup povzročaš z nešteto stvari... Pred hišo, brusilka in železna palica... Saj smo, ja v Sloveniji, kjer je prvi hobi, kako sosedu zagreniti življenje.. Če se ne morete spomniti načina, pojdite do prvega soseda, vam bo on povedal... Vaše mokre sanje o inšpektorjih, kateri bodo preiskovali preglasno muziko... Nimam besed... In potem se čudite, zakaj to eni delajo zaradi strelišč. :)
 
Cargox.io --- Dokler pride policija, sem jaz lahko 60km stran... Po dveh, treh klicih, pa bo policija prenehala dvigovati slušalko.. Saj vaš kako je v SLO... Ko sem živel v najemu, v bloku je bila oseba, katera je 6:00-6:05 začela vrtati v zid, da se cel blok trese... To vajo je ponovil 5 min pred 22.00... Nobeden mu ni mogel nič... Niti policija, niti SPL,... Je lastnik, lahko počne, kar želi. :)
#22
Razumem kaj želiš povedat, sem samo napisal točko zakona po katerem 'te lahko' kaznujejo zaradi preglasne glasbe (ali pa česa drugega) tudi med dnevom. Zdej, a se to zgodi ali ne so pa še druge okoliščine. Če imaš 'bolanega' soseda katerega moti zvok električnega avtomobila pač ne napišejo kazni, če pa si prepotenten (ne leti nate) debil ki nažiga nekomu pod oknom - potem pa seveda obstaja (tudi) zakonska podlaga za kazen.

Vseeno pa bi tudi ti lahko malo bolj premišljeno napisal kak komentar, poznam Mr.T-ja in to kar si zapisal zanj - je čisto bolan komentar, sploh ker ga (previdevam) ne poznaš... He is one of the good guys
#23
je kritikldjuti reku: ko je sosed ob dveh zjutraj začel divje nabijat po vratih sem se tako ustrašil, da mi je skor štemarca padla iz roke...
#24
Glede dušilcev je že mr.T povedal, da so proti na IRSZN-ju in policiji pa mislm, da so tudi lovci proti ker se bojijo krivolova.. Sicer men se to večinoma zdijo bullshit razlogi. Krivolov se že zdej dela in uni ko ga bojo hotel delat ga bojo delal z dušilcem ali brez.
Mislm, teroristi in kriminalci vrjetno ne bi hodili po nabavno dovoljenje na UE za nakup dušilca.
Trenutni arsenal:
- Glock G19 Gen5 MOS FS
- Glock G19X
- Glock G17 Gen5 MOS FS + Trijicon RMR® Type 2 Adjustable LED Reflex Sight + Trijicon Bright and Tough™ Suppressor Night Sights
- Glock G34 Gen5 MOS FS + Trijicon HD XR™ Night Sights
#25
(07-11-2019, 11:32)deadbeef Napisal: Glede dušilcev je že mr.T povedal, da so proti na IRSZN-ju in policiji pa mislm, da so tudi lovci proti ker se bojijo krivolova.. Sicer men se to večinoma zdijo bullshit razlogi. Krivolov se že zdej dela in uni ko ga bojo hotel delat ga bojo delal z dušilcem ali brez.
Mislm, teroristi in kriminalci vrjetno ne bi hodili po nabavno dovoljenje na UE za nakup dušilca.
Ti pravim, spoznaj ga pa pol komentiraj :) Ne vem kater del zgodovine ste prešprical, a mediji so nahujša oblika manipulacije z ljudstom.
Pa tudi glede dušilcev ni vse črno belo. Si predstavljaš kako bi zgledala ena npr IPSC tekma kjer bi vsi MORALI imeti dušilce??
#26
CargoX.oi    Sem imel debato z njim… Dokaj konfliktno… To »da ne izpolnjujem pogojev za zanesljivost« ne morem nikakor drugače razumeti… Ne vem, kako vi lahko… Priznam pa, da MR. T spoštujem bolj, ker sem videl, da ni klikal minusov, na moje komentarje… Edino od njega, bi minus razumel. J

Kristijan  Sem iz ZDA naročil majico na kateri je narisana pištola… Kliče me ATF, direktno iz Washington-a, da kršim ITAR… In da me čaka kazen od 500.000$ in 10 let v federalnem zaporu… Podobna situacija, kot si ti imel z pasom.. PS: Ne pozabi mi minusa stisnit. J
#27
kritikldjuti je očitno bolj konfliktne sorte, ker se v treh objavah skrega s štirimi... da mu še pregovorno zen admin pritisne negativno oceno marsikaj pove o novoju iritacije, ki jo povzroča s svojim obnašanjem.
#28
Kaj ko bi tole temo kar zaprli? Admin?
Spustila se je namreč na nivo gostilniške debate "ko je jači in pametniji"
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
#29
(07-11-2019, 13:14)Barbapapa Napisal: Kaj ko bi tole temo kar zaprli? Admin?
Spustila se je namreč na nivo gostilniške debate "ko je jači in pametniji"

Barbič brez veze zapirat
bomo pa nardili,  kot na fronti 2 Dumb
#30
(07-11-2019, 10:05)CargoX.io Napisal: ZJRM, 8.člen, 2. točka - to velja tudi podnevi
Kdor z uporabo televizijskega ali radijskega sprejemnika, drugega akustičnega aparata ali akustične naprave ali glasbila moti mir ali počitek ljudi in to ni posledica dovoljene dejavnosti, se kaznuje z globo

Na papirju ze stima.
Meni je na 113 ob 2 ali 3 zjutraj rekel, da naj grem raje spat. Sem potem dal prijavo, baje so bile neke sankcije zoper zaposlenega.
Skratka ni mi jasno kaj nekdo nabluzi na 113, da sploh pridejo.
Sem sam prej resil zadevo.
#31
(07-11-2019, 11:01)CriticalDuty Napisal: Glede motenja "mira" ---  Čas počitka: 6:00-22:00... 

Z občinskim odlokom je to lahko določeno drugače...
#32
Poanta zgodbe je… Da lahko nekomu legalno ali pa ilegalno nekomu zagreniš življenje… Lahko se nekajkrat z avtom zapelješ mimo njegove hiše in stiskaš gas… Policija pa tudi ne bo hodila zaradi vsake neumnosti… Pa še nekaj… Policist mora sam na svoja ušesa slišati ta moteč zvok in povedati, če je to prekršek… Če ni zvoka, ni prekrška. J
#33
lahka ti sosed cele dneve vrta v steno s svoje strani ...  Whistle
Ljubezen in sovraštvo, sovraštvo in ljubezen, vse sem preživel. Vendar ni tega ostalo v meni niti sled, ostal sem enak.
(Heine, Heinrich, 1797-1856)
Nisem lep - imam pa revmo
#34
Tale criticalduty kot nov na forumu mi postaja všeč...celo misteraša je razbil in se v treh objavah skregal z štirimi Smile
Prava popestritev foruma, razmišljam da ga nagradim z +... resno Shifty
#35
Te + in - ne stekam.
Meni je nekdo - nastrelal pa ga sploh ni bilo v temi. Criticalu vsaj tisti s katerimi se krega - dajejo. Verjetno se potem pocutijo bolje.
Eni so bolj prepirljive sorte, kaj ces. V glavnem pa smo vsi tam neki. ;)
Glavno, da se v zivo dobro razumemo.
#36
MarkB Samo z enim sem bil v konfliktu… To je bil Cristiano… Ostalih pa sploh nisem zasledil na tem forumu, kateri so mi stisnili minus…  Long story short…. Admin mi je že dal 20% opozorila zaradi "trolanja" pri tej temi… Kmalu se bo mene na "block"… Ljudje očitno lažje sprejmejo, da jim lažeš v obraz, kot pa da jim poveš realno stanje in rešitve, kako se spopasti z problemom… Lažje je jokati na forumu, ko je prepozno… LP J
#37
Lol
#38
Enim pa res ego nagaja... neprecenljivo. Chillpill Dumb
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
#39
...tole je pa prav prijetno razvedrilo ... ;)
Vsak ti je lahko učitelj; lahko kot svetel vzor, ali kot zastrašujoč primer.
Znanje je orodje, ki ne tehta nič. 
#40
Poanta zgodbe glede pisanja po internetu je da bo novi zoro odpru legalno preverko imetnikov listin , do sedaj si preverjen natančno enkrat na začetku , in kasneje samo v primeru kazenskega postopka z elementi nasilja ,po novem pa je organom na voljo in predpisano 'redno' preverjanje kar načeloma ne pomeni nič strašnega za večino .

A načeloma nič in praksa sta dve različni zadevi , v Nemčiji so to takoj izkoristil in v par mesecih za verbalni delikt spravl ob listine pribljižno 400 oseb, a to lahko pričakujemo pri nas? Ne bi upal staviti da ne,prvi na udaru bodo kaki Šiškotovi člani potem pa dalje po 'najnjižje visečem sadju'.

''Zanesljivost '' je za represivni aparat zelo širok pojem ,lahko je nekomu očitat ,da ni zanesljiv ta pa težko dokaže ,da temu ni tako.
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)