Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] Kordiš, vojska, migranti, bolnišnice...
#1
Sem gledal poročila, kjer je Kordiš iz Levice predlagal, da namesto nad migrante, pošljemo Vojsko nad varovance domov za starejše...
#2
(01-04-2020, 23:34)mojster Napisal: Sem gledal poročila, kjer je Kordiš iz Levice predlagal, da namesto nad migrante, pošljemo Vojsko nad varovance domov za starejše...
[Image: giphy.gif]
...You know, you come from nothing - you're going back to nothing. What have you lost? .... NOTHING! (Monty Python)

#3
Ta Kordiš je tipičen lik, ki ni služil vojske in niti nima pojma kako vojska izgleda, funkcionira, kakšen namen ima, itd. Poklicne vojake, ki so popolnoma usposobljeni in sposobni nadzora meje bi poslal na civilno služenje v dom za ostarele. To je nekaj takega, kot bi poslal medicinske sestre varovat fuzbal tekmo ali pa gasilce plesati v balet.
#4
(02-04-2020, 07:38)bob78 Napisal: Ta Kordiš je tipičen lik, ki ni služil vojske in niti nima pojma kako vojska izgleda, funkcionira, kakšen namen ima, itd. Poklicne vojake, ki so popolnoma usposobljeni in sposobni nadzora meje bi poslal na civilno služenje v dom za ostarele. To je nekaj takega, kot bi poslal medicinske sestre varovat fuzbal tekmo ali pa gasilce plesati v balet.
Ne bit tako ciničen in malo pomisli...V tej krizi je to čisto relevanten ukrep in dobra ideja. Ljudje so usposobljeni in navajeni prevzemati tveganje. Lahko bi malo razbremenili zdravstveno osebje z njihovo pomočjo. Tvoje analogije pa so malo smešne. Na meji pa je čisto dovolj policije, sploh ker so ceste tako prazne, bi jih lahko nekaj premestili tja. Ampak ne bom kvaril teme s off-topicom, samo malo me je zmotila taka cinična izjava. Držimo se raje humorja, ker nam gre dobro od rok. :)
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
#5
Ti si res cepec da ga isces....oz skupaj z Korišem sta.
#6
(02-04-2020, 20:29)Shooter Napisal: Ti si res cepec da ga isces....oz skupaj z Korišem sta.
hvala za kompliment, ga delim s teboj. Predlagam, da vklopiš možgane, če jih imaš.
vem, da nič ne vem
www.tomasworks.com
#7
Dajmo se prepucavat v posebej temi, ne kvarite humorja s politiko....

bob78 Napisal: Napisal:Ta Kordiš je tipičen lik, ki ni služil vojske in niti nima pojma kako vojska izgleda, funkcionira, kakšen namen ima, itd. Poklicne vojake, ki so popolnoma usposobljeni in sposobni nadzora meje bi poslal na civilno služenje v dom za ostarele. To je nekaj takega, kot bi poslal medicinske sestre varovat fuzbal tekmo ali pa gasilce plesati v balet.
....mm38:  Poslal še tistih par nekaj ki so vsaj približno usposobljeni za varovanje države v posteljo s pljučnico?
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
#8
Komentarji o politiki in podobnem
administrator / Strelec.si
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)