Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delta gen 2 - težave
Ker je pač doma v omari potrebno imeti vsaj eno pištolo narejeno v Sloveniji, sem se ob zelo ugodni priložnosti odločil nabaviti Arexovo Delto 2 generacije, velikosti M. Pištolca je zelo všečna in lepo leži v roki vendar ima hibo, ki jo bo morda minila, ko bo pojedla zadostno količino municije. Težava je namreč v tem, da se zaklep v cca 300 strelih najmanj 10x ni zaprl do konca in sem ga moral "rahlo" potrepljati po zadnjem delu da se je zaprl. Municija je bila tovarniška tako od Geco, PPU in Fiocchi tako, da ne bo debate da je za težavo kriva municija. Pištola je bila pred streljanjem očiščena in namazana tako da tudi umazanija ni bila tista, ki je težavo povzročila. Če ima kdo idejo zakaj prihaja do zgoraj opisanih zastojev in kako težavo odpraviti naj to deli z nami.
Odgovori
(05-09-2022, 21:16)rok1404 Napisal: Ker je pač doma v omari potrebno imeti vsaj eno pištolo narejeno v Sloveniji, sem se ob zelo ugodni priložnosti odločil nabaviti Arexovo Delto 2 generacije, velikosti M. Pištolca je zelo všečna in lepo leži v roki vendar ima hibo, ki jo bo morda minila, ko bo pojedla zadostno količino municije. Težava je namreč v tem, da se zaklep v cca 300 strelih najmanj 10x ni zaprl do konca in sem ga moral "rahlo" potrepljati po zadnjem delu da se je zaprl. Municija je bila tovarniška tako od Geco, PPU in Fiocchi tako, da ne bo debate da je za težavo kriva municija. Pištola je bila pred streljanjem očiščena in namazana tako da tudi umazanija ni bila tista, ki je težavo povzročila. Če ima kdo idejo zakaj prihaja do zgoraj opisanih zastojev in kako težavo odpraviti naj to deli z nami.
A ti ostale pištole delajo?
Odgovori
(05-09-2022, 21:25)Ivan 22Lr Napisal:
(05-09-2022, 21:16)rok1404 Napisal: Ker je pač doma v omari potrebno imeti vsaj eno pištolo narejeno v Sloveniji, sem se ob zelo ugodni priložnosti odločil nabaviti Arexovo Delto 2 generacije, velikosti M. Pištolca je zelo všečna in lepo leži v roki vendar ima hibo, ki jo bo morda minila, ko bo pojedla zadostno količino municije. Težava je namreč v tem, da se zaklep v cca 300 strelih najmanj 10x ni zaprl do konca in sem ga moral "rahlo" potrepljati po zadnjem delu da se je zaprl. Municija je bila tovarniška tako od Geco, PPU in Fiocchi tako, da ne bo debate da je za težavo kriva municija. Pištola je bila pred streljanjem očiščena in namazana tako da tudi umazanija ni bila tista, ki je težavo povzročila. Če ima kdo idejo zakaj prihaja do zgoraj opisanih zastojev in kako težavo odpraviti naj to deli z nami.

Brez težav....
Odgovori
(05-09-2022, 21:48)rok1404 Napisal:
(05-09-2022, 21:25)Ivan 22Lr Napisal:

Brez težav....
Potem ne rabiš delte :)
Odgovori
Dober večer.
V tovarni v Šentjerneju imaš vrhunski in kvaliteten servis.Sem ga tudi jaz že koristil.Storitev 10/10.
Izogibaj se domačih mazačev in ostalih kvazi strokovnjakov.

lep večer
S51O
Igor
Odgovori
Načeloma znana težava.
https://youtu.be/Y4rFtG7wcvs

Vseeno ti, kot je že predhodnik predlagal, svetujem da pošlješ nazaj v fabriko na popravilo.
Customer support je hiter in odziven!
Odgovori
(05-09-2022, 23:19)lovro14 Napisal: Načeloma znana težava.
https://youtu.be/Y4rFtG7wcvs

Vseeno ti, kot je že predhodnik predlagal, svetujem da pošlješ nazaj v fabriko na popravilo.
Customer support je hiter in odziven!

Hvala za info...
Odgovori

Žal imam popolnoma enak problem. Nesem ta teden nazaj v trgovino, da zrihtajo pod garancijo. Javi, kako boš rešil zadevo.
Odgovori

Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)