Strelec.si - Slovenski strelski forum
Akcija nepremočljivih nogavic in rokavic SealSkinz - Printable Version

+- Strelec.si - Slovenski strelski forum (https://www.strelec.si/forum)
+-- Forum: Oglasi trgovcev (https://www.strelec.si/forum/forum-8.html)
+--- Forum: Perunika (https://www.strelec.si/forum/forum-44.html)
+--- Thread: Akcija nepremočljivih nogavic in rokavic SealSkinz (/thread-18321.html)Akcija nepremočljivih nogavic in rokavic SealSkinz - Perunika - 08-03-2017

Trenutno imamo v akciji nepremočljive rokavice, nogavice in kape britanskega proizvajalca SealSkinz. Zadeva 100% deluje, membrana diha in ne prepusti niti kapljice. Nogavice so odličen dodatek za na blatna strelišča po kopnenju snega in po dežju, ko ti vseeno ni v interesu paradirati v gojzarjih. :) Rokavice nudijo dodatno izolacijo v hladnejših jutrih. Hunting so polno zaprte, Shooting imajo odstranljiv prst, Outdoor so odstranljivi palčniki in so najtoplejše (Primaloft izolacija). Odlična varianta so tudi njihovi merino linerji - čisto tanke rokavice/nogavice, ki gredo pod tanke strelske rokavice ali pohodne nogavice in nudijo dodatno izolacijo, grejejo pa tudi mokre. 

Več: https://perunika.org/si/39-sealskinz

Morebitna vprašanja naslovite name. ;)

[Image: SealSkinz-Sporting-Gloves5.jpg]


RE: Akcija nepremočljivih nogavic in rokavic SealSkinz - Marks - 09-03-2017

kje pa so narejeni?


RE: Akcija nepremočljivih nogavic in rokavic SealSkinz - Perunika - 09-03-2017

Ja tele moje rokavice so kar "Made in China", sem šel takoj preveriti hehe. :D Ampak meni je čisto vseeno, ker tako kot so mi te služile, mi še nobene niso pozimi. Za določene artikle se pa prav spomnim, da so se hvalili, da jih doma sestavljajo, zdaj pa ne vem. Raje ne bom nič rekel. Materiali so pa tako ali tako originalni - Coolmax, Primaloft, Kevlar itd., odvisno kaj je notri. Samo membrana je njihova - ker recimo GoreTex ne bi zdržal toliko "mučenja", kot ga ta.