Strelec.si - Slovenski strelski forum
Ponovno možen nakup streliva in orožja - Printable Version

+- Strelec.si - Slovenski strelski forum (https://www.strelec.si/forum)
+-- Forum: Oglasi trgovcev (https://www.strelec.si/forum/forum-8.html)
+--- Forum: MaxAirsoft (https://www.strelec.si/forum/forum-72.html)
+--- Thread: Ponovno možen nakup streliva in orožja (/thread-25910.html)Ponovno možen nakup streliva in orožja - MaxAirsoft - 26-03-2020

Ponovno omogočamo nakup streliva in orožja, ker se zavedamo, da nekateri v trenutnih razmerah vseeno potrebujete strelivo, kdo pa tudi kakšen nov kos orožja.


Naročila sprejemamo po telefonu ali na spletu.
Ob naročilu nam morate dostaviti originalno nabavno dovoljenje (po pošti ali ga prinesete v naš poštni nabiralnik) ali kopijo orožnega lista (prva  stran in stran z orožjem - po spletni pošti), ter kopijo osebnega dokumenta (po spletni pošti)
Za naročeno vam bomo poslali ponudbo, plačilo je predhodno bančno nakazilo ali s kreditno kartico.
Ko bomo imeli vse zahtevane dokumente, ter evidentirano plačilo se bomo dogovorili kje in kdaj lahko prevzamete izdelke. 
Pri postopku obisk trgovine ni možen, prav tako ne bo osebnega stika s prodajalcem več kot je to potrebno za legitimacijo pri prevzemu.
Dodatno pojasnila za pogosta vprašanja - ne pošiljamo po pošti, izdelke dostavljajo naši zaposleni na lokacijo v Celju, kje boste lahko prevzeli se dogovorimo tekom nakupa.

Zaradi trenutne situacije se izogibamo osebnega kontakta in ne gre drugače. Upamo pa da bomo vseeno lahko komu ustregli.
 

Ekipa MaxAirsoft

0590 13 075

www.maxairsoft.com