Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
14.3.2015 Trening Bloška Polica
#21
Fotke 4. runda, če kermu kera ni ušeč naj se slika!


No eto, tko je zgledal! Kaj zapisat? Začelo se je z lepim jutrom, sonček nas je spremljal cel dan. Prišel si na linijo, se raspakiral, si po potrebi namontiral tarčo, pol pa užgi! Vmes nam je en manijak trobil na vuvuzelo, prepoznal ga boste po flajštru na sred čela :-D , tokrat jst nč kriv, prsežm Whistle ! Kriv je bil Matotov backup - to je tist kr morš nost s sabo, če pokaš s Tikko. Admin ga je ustrelu čist po črnogorsk. Tud Bajsi je čist presenetu, dejansko je bil dons glasnejši s puško( in to 6,5x47 :-O ), k z jezikom. Tega niti najstarejši ne pomnijo - smo ugibal, da mora bit to povezan z leti pa to . . .  Žiga(to je gun postavn možakar, močnejših kosti) je suvereno dokazal, da zna pisat, k smo mu enkrat zaupal svinčnik v roke ;) . Jst sm 3x ( ja ni napaka, trikrat!) prlezu na guno goro, pa mi je že vnaprej vseglih za komentarje, k sm preveč ponosn nase - se vid taprau Gorenjc! Ejga en mrt bi že v vznožju umru! Bom pa v bodoče, tud mal drgač gledu na gune k letajo gordol menat tarče, med tekmo. Aja pa vsebol ugotavlam, včas je bla dost puška, zdej morš met pa vsaj še tablco s sabo, kam gre ta strelane? No ja, to je to!

LP


Priponke Male slike
                                       
Odgovori
#22
Ooooo prav božanski dan je bil danes na Bloški Polici,še več takih treningov,na fotkah je pa itak razvidno,kako smo uživali. Clap
Odgovori
#23
(14-03-2015, 21:29)Ziga z Napisal: na fotkah je pa itak razvidno,kako smo uživali. Clap

Žiga ne vem, če s porajtu, ampak admin ma flajštr na glau, ne vem glih kok je uživu. K u risank, mislm na poškodbo pa zdravljenje . . . :-P


LP
Odgovori
#24
Boljš praska na čelu kot na hrbtu :).
Odgovori
#25
Idealen dan za streljanje! Mal vetrca da ni vse lahko, super druzba, sonca glih prav da ne zebe in ni miraža, skratka čim prej ponovitev!!!
Odgovori
#26
Pohvale organizatorju, pa sveda tudi alpinistu z Gorenske za slike !
Testna uporaba video sistema na 480m je uspela :clay: , malo še pojačamo signal pa bo. Čudovit dan, odličen trening, prima družba, upam da se čim prej spet vidimo.     
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)