Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odločbe inšpekcijskih nadzorov
#81
Hm hm, sprememba namembnosti zahteva soglasje sosedov med drugim in kup dnarja, naj grejo nekam.
Odgovori
#82
To je industrijska cona.
Kupiti bi morali eno štanco, ki bi nabijala 24*7. Orenk nabijala tja v tri krasne, samo, da bi ropotalo.
In potem bi sosedje z veseljem podpisali soglasje za spremembo namembnosti.

Jebena država, kjer imaš 18.000 predpisov. 
Ni hudič, da lahko vsak zjebe vsakogar, če se le dovolj poglobi v to.
Odgovori
#83
Naj to halo zdaj ponudijo za migrantski center, bojo dobili še mastno plačano.
Odgovori
#84
Vadbeni center za migrante,mda jim ne bo dolgcas....tarce so postavljene, ipsc steze tudi...menza najbrz tudi ze obstaja....celotno obmocje je ograjeno  Whistle
Odgovori
#85
(12-02-2016, 12:16)dani_79 Napisal: Bo treba začet v cerkvah strelišča delat.... tam noben inšpektorat ni pristojen...
Upam, da ne smetim, pojavljajo se primeri, ko se posameznik uclani v mislim da neka kozmicna cerkev, njegovi prostori se razglasijo za verske objekte in je oproscen vseh dajatev in davkov po trenutni zakonodaji. ?
Odgovori
#86
(12-02-2016, 10:47)admin Napisal: Hrup ni šel skozi, so se pa spravili preko gradbene inšpekcije. Če to ne bo šlo skozi, bo verjetno na vrsti sanitarna, pa kmetijska, pa rudarska, pa slaščičarska in cerkvena. Cilj upravičuje sredstva. Govedine jedne...

Se je odločba inšpekcije pojavila kjet na forumu, ker jaz je nisem zasledil?
Odgovori
#87
(13-02-2016, 09:51)milans Napisal:
(12-02-2016, 12:16)dani_79 Napisal: Bo treba začet v cerkvah strelišča delat.... tam noben inšpektorat ni pristojen...
Upam, da ne smetim, pojavljajo se primeri, ko se posameznik uclani v mislim da neka kozmicna cerkev, njegovi prostori se razglasijo za verske objekte in je oproscen vseh dajatev in davkov po trenutni zakonodaji. ?

To si imel v mislih tole? Predvsem mislim statut v 8. točki je opisano...

V imenu ponve bong, bong, bong...
Odgovori
#88
Ja to, na ta nacin se izognes tudi bodocemu davku na nepremicnine.
Odgovori
#89
no fajn, potem naredimo Cerkev blaženega streljanja in zapovemo da je obvezno streljat in da je to izvajanje naše verske svobode. Če lahko RKC nabija v nedeljo ob sedmih zjutraj, potem lakho tudi Cerkev blaženega streljanja v ned.zjutraj strelja, mar ne?
Odgovori
#90
Zakon o verski svobodi določa pogoje, pod katerimi lahko zganjaš svojo vero. Priložiš obrazec, "statut", podpise najmanj desetih pripadnikov in ~ 5€, et voila. Ne pozabit v statut zapisat, da je domocil vsakega vernika tudi verski objekt.


Na cca. 1000 vernikov država plača prispevke (v višini polovico povprečne plače) enemu verskemu uslužbencu (glej 27. člen).
Odgovori
#91
in če nas bodo z svinjskimi glavami žalili lahko pa krvavice delamo  :)
Odgovori
#92
Masovna verska romanja se pa na streliščih vršijo. :2guns:

:minigun: :minigun: :sniper: :sniper:
Odgovori
#93
Po moji informaciji naj bi v Tržiču že sami opravili meritev hrupa, ki še zdaleč ni bla kritična. Baje večina ljudi sploh ni vedela da se tam strelja, ker je sosednji gozdiček in potok tako dobro zakril zvoke. Zakaj točno so jih sedaj zaprli pa ne vem.
Vsekakor zelo žalostno :/
Odgovori
#94
Namembnost objekta ni bila prava zato je gradbena inšpektorica izdala sklep. Postopek zbiranja potrebne dokumentacije že poteka, vloga za spremembo namembnosti bo podana takoj ko bo zbrana vsa potrebna dokumentacija.
Odgovori
#95
Sprašujem, na podlagi česa je pa bilo potem izdano uporabno dovoljenje, za obratovanje strelišča, zopet mučke potem se pa čudite, in optožujete druge.(mogoče ste zgrešili dejavnost,ali ste pa prekoračili pokanje tako, da potoček in gozd nista nič koristila).
Samo grmenje brez strel...lp
Odgovori
#96
Lepo prosim strelo, da je v dobro slovenskega strelstva tiho, ker tule dela samo škodo (tudi sebi), ker (ali prav zato) ne šteka popolnoma nič. Poleg tega, da želi vsem drugim samo škodo in se zraven privoščljivo heheta. Butelj.
Odgovori
#97
Strela, a ti letos ne ješ tablet?
Odgovori
#98
Strelišča organizacij in posameznikov niso strelišča. Upošteva se le člene, ki se tičejo varnosti in označevanja. To je podobna štorija kot tam, kjer je inšpektor za okolje prepovedal streljanje, ker naj bi travnik bil strelišče, kljub temu, da se je travnik redno kosilo (in se namembnost ni spremenila). Če bi v tovarni igrali D&D bi tudi inšpektor zaprl, ker nimajo uporabnega dovoljenja za igranje igric?
Odgovori
#99
Tale odgovor pa je Andrej dobil od ministrice na dopis kluba na MNZ.


Priponke
.pdf   optbr.pdf (Velikost: 562,54 KB / Prenosi: 1.104)
administrator / Strelec.si
Odgovori
Upam, da bo posledice nosil samo SCL z vodstvom na čelu, sedaj bo gotovo kontra udarec s strani biatloncev, pa še kdo se bo našel na vrhu, res sramota za strelce, zaradi tega bo še bolela glava.. Doh kako ste našli ravno biatlonce, ki veze nimajo z našo panogo.lp
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)