Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nadaljevanje o poskusu uboja taksista in poskusu umora policista
#21
Treba se bo v dinamko spravit... cakam bozicnico ;)
Odgovori
#22
Nismo bili zraven, možnih je več scenarijev, policista pa sta seveda napisala sebi v prid in v tem primeru edino pravilno. Najbrž ne bi napisala da si je eden med bežanjem pred napadalcem zvil gleženj, drugi pa ga komaj v drugo zadel, pa še to v nogo.
Odgovori
#23
(09-07-2019, 10:14)mr.T Napisal: No ja , pri tem strelstvu je treba vpoštevat ,da se je to dogajalo na 2-4m in ni daleč od tega da prisloniš na nogo in stisneš. Dobr strelc pa policija je malo vrjetna kombinacija . Pa še to ne vemo kateri of obeh policistov si je zvil gležen pri strokovih prijemih podlage.
Ko je začel pištolo vleč iz futrole je bil pa koliko daleč?
Odgovori
#24
(12-07-2019, 11:36)sash77 Napisal: Nismo bili zraven, možnih je več scenarijev, policista pa sta seveda napisala sebi v prid in v tem primeru edino pravilno. Najbrž ne bi napisala da si je eden med bežanjem pred napadalcem zvil gleženj, drugi pa ga komaj v drugo zadel, pa še to v nogo.
Poba,  mal več spoštovanja do drugih, pa malo manj važnosti, pa bo še kaj iz tebe. Kljub zarobljenim stereotipom  se ni treba posmehovat ljudem ki se za razliko od tebe znajdejo v realni situaciji in jo tudi povsem korektno obvladajo.
Odgovori
#25
Pa tole kar je sash 77 napisal,bi znalo kar držat.Če upoštevamo,koliko traja šolanje za policista.(Seveda tu ne mislim na tistih 100 ali malo več zamaskiranih.)
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)