Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Začetnik
#21
Hehe, tole ni tipični forum kjer bi vsi ljudje razumeli, kaj pomeni biti začetnik :)
Ne se preveč sekirat, ogromno znanja lahko poberete na drugih mestih, konec koncev, danes na internetu najdeš prav vse in se ne rabiš obremenjevati z določenimi osebki, kateri ne premorejo niti osnovne kulture komuniciranja - katere pa boste z vztrajnostjo tudi kdaj (kmalu) peljali 'scat' na strelišču.
Po določenem času ugotoviš, kdo ima veliko znanja in ga je pripravljen deliti na kulturen način, kdo pa le izživlja svoje frustracije... Don't take it personally, it is not you, it is him ;)
Po nekaj streljanjih pa itak najdeš skupino, v kateri se počutiš odlično in z njimi streljaš dalje.
Odgovori
#22
Glede na vaše prerekanje in pametovanje je BEERstric pomoje že spokal iskat info kam drugam... Rolleyes
Odgovori
#23
(02-11-2019, 13:04)Zox Napisal: Glede na vaše prerekanje in pametovanje je BEERstric pomoje že spokal iskat info kam drugam... Rolleyes

Po tvoje ja, drgač pa to niti ne bo težava kajti v Slo kar mrgoli strelišč, kjer lahko streljaš preko jurja metrov 
da ne govorim o številu strelcev ki to obvladajo in bodo Beer stricu podali verodostojne info... Dumb
Odgovori
#24
saj mogoce je tako se najboljse .bo sam raziskal in se naucil se kaj novega . vem da vecina teh ki "pametujejo" je vse to delala in se ucila desetletja in potem jih zadeve ki jih dojemajo kot neumnosti vrzejo iz tira. res je da se je vcasih dost vec raziskovalo ,sedaj ne poznajo niti osnov klub temu da imajo vsi neomejen dostop do informacij. ljudje ki imajo radi orozje se rodijo s tem in marsikateremu je to zivljenski stil . sedaj se pa pojavlja en kup instant strelcev ki pa imajo samo voljo do necesa . dost jih je prislo iz sveta igric in bi samo nekaj radi . ZACETNIKI dajte prebrat kaksno knjigo,net je dober ampak je gor veliko neumnega ter placanega oglasa .ko boste ziveli v tem svetu boste videli kako in kaj, cas bo vas ucitelj. morate pa vedet da najbolj tezki in pametni na forumu se lahko kosajo z marsikom na svetu zato jim dajte spostovanje, so dokazali da zmorejo vi pa morate to se dokazat. je treba priznat da je zadnjih 20 let bilo glede strelsva,tehnologij,znanja,prakse ter zakonov zlata doba , sedaj se zadeve pocasi koncujejo na vseh koncih in starejsi strelci so utrujeni saj jih konstantni napadi rahlo nacenjajo. probajte cim vec kosov orozja, opreme itd. samo tako boste naucili kar vejo starejsi un ce porabite kak evro za neumen nakup se ne sekirat.lpm
Odgovori
#25
Pozdravljeni,

Moje ime je Jure, prihajam iz severnoprimorskega konca Slovenije. Ker nisem našel nobene namenske teme za novince, z novo pa se mi ne zdi najbolj smiselno smetiti foruma, bom za svoj prvi post tukaj "zlorabil" kar tole temo, ker mislim, da je prav, da se vsaj pozdravi, ko se pride :)

Na tale forum sem naletel čisto po naključju in moram reči, da ste me čist "zakurli" :) Sicer me je strelstvo in orožje nasploh že prej zanimalo, ampak kar nekako ni bilo veliko priložnosti, tako da nimam ravno dosti praktičnih strelskih izkušenj. Sedaj s to korona krizo je malo več prostega časa, tako da že dva meseca na polno prebiram vse možne teme na forumu - izvedel sem ogromno novega, zanimivega, se parkrat dobro nasmejal in včasih tudi mal prijel za glavo :) Poleg tega pa malo raziskujem še tuje forume in posameznike, youtube itd... skratka veliko "dela" :)

Mislim da ne bo druge opcije, kot da, ko se tale trenutna situacija malo izboljša, poiščem še kako društvo in/ali strelišče... :)

Pa lep pozdrav!
Jure
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)