Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ORTO STEEL CHALLENGE 2021-1
#1
Pozdrav vsem,
tokrat smo pripravili nekoliko drugače Steel Challenge brez "Stop plate" z več tarčami na progah. Vse tarče so enake barve, najboljši bo tisti, ki jih bo podrl v najkrajšem času. Vključili smo še polavtomatske šibrenice.
 
Orto Steel Challenge 2021-1 bo 8. maja 2021 ob 11:00
 
Točen naslov strelišča je Preloge 21, 8230 Mokronog.
 
Predtekmovanje: 4. maj 2021 ob 14:00 (20 tekmovalcev).
 
Potrditev prijave pred pričetkom tekmovanja je obvezna - 8.5.2021 od 10.30 do 10.55 pri kontejnerju na strelišču - Preloge 21.
 
 
Zaradi epidemioloških ukrepov ne bo otvoritve in zaključka. Tekmovalci morajo upoštevati vse epidemiološke ukrepe NIJZ, ki so v veljavi v času tekmovanja. Ob tem bodo za tekmovalce na voljo zaščitne maske, na vsaki progi bodo razkužila. Tekmovalcem je dovoljeno druženje v skladu z aktualnimi določili odlokov in v skladu s priporočili NIJZ.
 
Predtekmovanje bo organizirano v torek, 4.5.2021 ob 14.00, kapaciteta predtekmovanja je 20 tekmovalcev.
 
Tekmovalci se bodo v streljanju s kratkocevnim in dolgocevnim (pištola, revolver, PCC/šibrenica) orožjem na železne tarče pomerili na osmih progah (proge od 1-8).
 
Pripravljene bodo tri vrste prog - kratke (6 tarč), srednje (12 tarč) in dolga (18 tarč). Vsak tekmovalec progo strelja dvakrat zaporedoma. Šteje najboljši rezultat. Podelitve ne bo, rezultati bodo objavljeni na Practiscoru.
 
Oprema:
Tekmovalci lahko uporabljajo opremo in tokove, ki so primerne za vse discipline praktičnega in dinamičnega strelstva. Omejitev; vsa oprema mora biti na pasu v višini bokov, zamedenično kostjo. Dovoljeni kalibri: .22lr, 9x19mm, .40SW, .45ACP. Dovoljene namerilne naprave: železni merki in elektronske pike (produkcijska optika in odprta skupina praktičnega strelstva). V tekmovalni skupini "Pump Action" so dovoljene vse potezne šibrenice v kalibru 12ga, v »Semi Auto« pa vse polavtomatske, vključujoč tiste z nabojniki.
 
Število strelov:
Minimalno 144 nabojev. Tekmovalce opozarjamo, da je poraba streliva na tovrstnih tekmovanjih krepko višja, zato priporočamo, da imajo tekmovalci vsaj 40% več streliva (v povprečju 200).
 
Tekmovalne skupine: Iron, Optic, PCC, Pump Action Shotgun, Semi Auto Shotgun.
 
Posebnosti:
Tekmovalec po startnem signalu na progi strelja na železne tarče. Začetni signal je zvočen, zaključek je zadnji strel. V kolikor tekmovalec ne zadane vseh tarč, dobi 5 sekund pribitka za vsako tarčo, ki stoji. Vse morebitne nejasnosti pri pravilih tolmači organizator tekmovanja.
Zadnji rok potrditve prijave (plačilo prijavnine)/ the last day for registration and payment: 6.5.2021 20:00 ali do zapolnitve kapacitete tekmovanja/ or until full capacity. Višina prijavnine / Fee: 29 EUR. Juniorji tekmujejo brezplačno. Prijava ekip je brezplačna (ekipa šteje 4 tekmovalce, najboljši trije rezultati štejejo za razvrstitev). Prijavnina za predtekmovanje mora biti plačana do 3.5.2021.
 
Plačilo štartnine individualno na TRR/ match fee to be paid individually to IBAN (Nova številka računa): SI56 6100 0002 5669 069, Strelski klub Orto, Pod Gradom 2, 8230 Mokronog; Delavska Hranilnica d.d., namen plačila/ payment purpose: IME PRIIMEK, OSC 2021-1.
 
Točen naslov: peskokop na Prelogah pri Mokronogu. V navigacijo vnesite naslov Preloge 20, od te hiše (koča LD Mokronog) je 160m naprej na levi označen vhod na strelišče. Prehod skozi vhod na gradbišče (hiška) je prepovedan! Prepovedano je vsako prehajanje preko opozorilnih trakov in mimo opozorilnih tabel! Sankcija-izključitev s tekmovanja!).
 
Parkiranje je dovoljeno samo na označenih mestih, pred kočo, ob koči, za kočo in na strelišču, parkiranje ni dovoljeno ob cesti.
 
Vse dodatne informacije dobite na info.ortoshooting@gmail.com.
Odgovori
#2
Bravo, ORTO
Odgovori
#3
Clap Clap Clap
Odgovori
#4
Pozdravljeni,

udeležencem hvala za udeležbo, okuženim pa hvala za obvestilo, previdnost, uvidevnost in kolegialnost do ostalih udeležencev. Postavitev vam bo na voljo ob naslednjem obisku/priliki.

Rezultati so objavljeni na Practiscore: https://practiscore.com/results/html/ccb...d17e0b959f

Se vidimo ob naslednji "Steel" ali "Dynamic" priliki.

Thumbup
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)