Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
Vprašanje kako dalec so šle zadeve ali je baba samo klicarila policijo ali je podala prijavo zoper moža.
Odgovori
ni ni njega ni niti babe konec debate ampak v poduk nam živim
Odgovori
Ko sem prvič slišal za novico o umoru in samomoru v Domžalah, sem mislil sam pri sebi, evo spet ga je en sral z nelegalnim orožjem, nato pa z grozo ugotovil, da strelca pravzaprav poznam, saj se je udeleževal strelskih tekmovanj in je imel vse kose orožja legalno pridobljene.
Kolikor vem, je storilec prvi kos orožja-pištolo pred veliko leti pridobil za varnost. Ker je s pištolo večkrat grozil, mu je bil odvzet orožni list in je imel kasneje, ko je ponovno vložil prošnjo za nabavo dovoljenje probleme, saj mu UE ni hotela izdati dovoljenja, saj ni izpolnjeval pogoja ZANESLJIVOSTI in mogoče še kakšnega v zvezi pravnomočne obsodbe in je trajalo kar nekaj mesecev, da je nabavno dovoljenje za orožje dobil. Kolikor vem mu takrat, ko je dobil orožni list za varnost ni bilo potrebno opravljati zdravniškega pregleda, ker po takratnem zakonu to ni bil obvezen pogoj za pridobitev orožne listine.
Po problemih z odvzemom orožnega lista in kasnejši prošnji za nabavno dovoljenje za nabavo orožja za šport, je UE zahtevala potrdilo o članstvu v strelski organizaciji in zanimivo ni zahtevala potrdila o opravljenem zdravniškem pregledu, čeprav roko na srce, uspešno opravljen zdravniški pregled ni zagotovilo, da strelec v življenju ne bo storil delikta s strelnim orožjem oz. drugimi sredstvi, ne bom našteval, kaj vse je še orožje poleg strelnega orožja. Zdravniško potrdilo je le dokaz, da kandidat nima bolezni in drugih kontraindikacij, ki bi lahko vplivalo na varno posedovanje orožja. Mogoče je bil takrat kiks odgovornih, da so mu izdali dovoljenje za nabavo orožja, čeprav se je že izkazal za nezanesljivega in imel opravka s sodiščem v zvezi nasilnih dejanj. Mogoče pa bi umor zagrešil tudi z drugim pripomočkom, mogoče tudi rokami, saj je bil mojster borilnih veščin.

Sicer pa sta imela oba probleme. Ona je imela 2 najstniška otroka stara 13 in 17, on 2 odrasla sinova. Danijela se je k Andreju priselila brez otrok, tudi kasneje, ko se je od Andreja odselila, se je odselila brez otrok. Kje so bili Danijelini otroci, ko je živela pri Andreju ?, Zakaj otroci niso bili z mamo ? Zakaj je bil skrbnik Danijelinih otrok njen bivši mož, saj otroke ponavadi dodelijo mamam ? Je imela kakšne psihične oz. druge probleme ?
Vprašanja ki se zastavljajo, seveda ne opravičujejo umora storilca, sprašujem se le, kaj ga je privedlo do tako groznega dejanja.
Odgovori
http://www.wsbtv.com/news/news/local/man...ore/nYSB8/

Tle je blo ">0" pa še n takih primerov je bilo v drugih temah tudi objavljenih...Pa brez kaj bi če bi ko bi tle JE BLO in JE FAKT in JE BODYCOUNT...
Odgovori
Mato, kaj pa je s to prirejeno svastiko?
Odgovori
Se mi čudno zdi zakaj noben ne vraša kaj je z avatarjem(Milica),konec koncev so nas Švabi 4 leta teptali,Milica pa tepla od 45 do 91.Tak da mislim da je vse skupi isti šmorn in ne smemo delat razlik.
Odgovori
Se bom prijazno zadržal volvo2, v prid dobrih kolegostrelskih odnosov ;) .


Ajd!
Don't hit at all if it is honorably possible to avoid hitting... but never hit soft!
(T. Roosevelt)
Odgovori
> boggy said:
> Mato, kaj pa je s to prirejeno svastiko?




eno vprašanje za ubožčka: kaj je bilo prej, kura ali jajce
Odgovori
Da me ne bo kdo narobe razumel,jaz nimam nič proti avatarjem,pa naj bo takšen ali drugačen.Samo logično razmišljam. Tako da Bobi nič se razburjat ali se zadrževat.
Pa še vprašanje za Šimeka,koga si mislil z tem ubožčkom?
Odgovori
Šimek,sem spregledal navedek.Umikam vprašanje.
Odgovori
volvo, če misliš da veš nam povej
Odgovori
Šimek,sem spregledal navedek.Umikam vprašanje
Odgovori
Volvo ne se preveč hecat milica kot paravojaška organizacija bo vsak čas spet aktualna v EU so si tako precej neopaženo omislili kar eno tako večnacionalno Milico (EUROGENDFOR), ki bi lahko posredovala kar po celi evropi in ne bi bila odgovorna lokalni oblasti.In kolikor se lahko vidi so precej težko oboroženi ,precej več kot je potrebno z vročanje parkirnih listkov.
[url][/url]http://www.youtube.com/watch?v=HcaVKA2ovyw

Attached files [Image: 4eed7ff0267644a28dee62cb0cb3be.jpg]
Odgovori
Verjetno tudi niso mišljeni za vročanje parkirnih listkov,ampak za izterjavo kazni pridobljene z njimi.
Odgovori
Še malo in bo tako kot v ZDA, ko bodo z izgovorom da iščejo "terorista" vstopali in vdirali v hiše brez sodnih nalogov.
Odgovori
Citat:Še malo in bo tako kot v ZDA, ko bodo z izgovorom da iščejo "terorista" vstopali in vdirali v hiše brez sodnih nalogov.

Brez izgovorov in na podlagi "medsosedske pomoči"...
Odgovori
Samo po "medsosedski pomoči"smo pa ziher vodilni v Evropi,če ne še širše.
Odgovori
> šimek said:
> Še malo in bo tako kot v ZDA, ko bodo z izgovorom da iščejo "terorista" vstopali in vdirali v hiše brez sodnih nalogov.

V takih primerih imajo Američani prednost saj lahko legalno posedujejo avtomatsko orožje pripravljeno za takojšnjo uporabo, sam se tudi zavzemam za takšno varovanje lastnega življenja in svojih najbljižjih!
Odgovori
> volvo2 said:
> Se mi čudno zdi zakaj noben ne vraša kaj je z avatarjem(Milica),konec koncev so nas Švabi 4 leta teptali,Milica pa tepla od 45 do 91.Tak da mislim da je vse skupi isti šmorn in ne smemo delat razlik.

Z volvom se vsekakor strinjam!

Pa še ena razjasnitev glede na zadnje dogodke;
Pisalo se je leto 1991, ko smo se uprli komunističnemu okupatorju, takrat so slovenski branitelji že imeli slovenske zastave, ki so si jih sami urezali, sedaj po 22ih letih nam po Ljubljani mahajo s takšnimi, kot je razvidno iz slike. Kdo je tukaj res nor?



Attached files [Image: 081dea8586267c33296f3b9a0b444a.jpg] [Image: 30a819019539b6f5134b07532b97d5.jpg]
Odgovori
Fantje, zašli ste v povsem nepotrebna ideološka prepiranja, ker je stanje duha v tej čudni državici takšno, da je vsaka normalna razprava nemogoča. Moje mnenje sicer je, da ima vsak pravico do svojega mnenja, vsak ima pravico pripadati kamorkoli in komurkoli, nihče ne sme nikogar zaradi razhajanja označevati za izdajalca, ter nihče nima pravice komurkoli karkoli odvzeti, še najmanj pa življenje.

Zato me sploh ne motijo avatarij od mata, bobija, goggyja, roka in ostalih. Živi in pusti živeti.



In ker imam tudi jaz pravico izraziti svoje mnenje - "jugobranci" s svojimi praporji, na katerih so simboli agresorske JLA, nikakor ne sodijo na proslavo slovenske državnosti in tudi ne na dan samostojnosti in enotnosti. Javno pa si lahko izkazujejo svoja prepričanja z razkazovanjem totalitarnih simbolov na Dražgošah, Kumrovcu, Osankarici in podobnih krajih in datumih - npr. 25.maj, 27. april, ...

Stanje pa je tudi takšno, da je odvzem nekih pridobljenih pravic protiustavno, ideološko, mladi pa ne dobijo dela, zaposlenim pa se brez omejitev lahko klesti plače, jih zamrzuje, odpušča, navija davke, deložira, rubi...
Za vzdrževanje pridobljenih privilegijev se država zadolžuje, trikrat lahko ugibate kdo in kako dolgo bo te dolgove odplačeval. Najbolje je v tej državi biti pijanček, pa vse zapiti v bistroju ob Merkatorju. Takšni dobijo še socialno pomoč in subvencionirano najemnino za stanovanje, pa še davkov jim ni treba plačevati - razen DDV-ja za kruh, salamo in zapitek v bistroju.

Če bi bili v podalpskem biseru normalna družba, bi bili kot v Nemčiji prepovedani tako svastika, rdeča peterokraka zvezda kot tudi fascio, zadnji voditelj KPS pa po zgledu vodilnih vzhodnonemških komunistov Honeckerja in Krenza pa zaradi sistematičnega kršenja človekovih pravic in zločinov proti človeštvu lustriran in desetletje zaprt.

Vsem pa svetujem da preberete sledeči članek:
http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnolog...nja/311875
Odgovori




Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)