Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] Novice na temo orožja in strelstva na slovenskem
#51
Fantje, kriza, brezup, problemi, država v razsulu .... veliko ljudem se godi krivica in potem.....balonček poči.

Vsi vemo da je zdravstveni sistem v k... in potem človek dobi hudo diagnozo, zdravstveni sistem ga obravnava kot predmet, oholo medicinsko osebje (ne zmeraj, ampak velikokrat) se obnaša prepotentno, na obravnavo čakaš tako dolgo da je prepozno. Tako kot je nekdo pred mano napisal, ... potem pa ti ponudijo samoplačniško hitrejšo obravnavo. In potem padeš na trda tla, nekdo s sklonjeno glavo gre domov, drugemu se zrola. 
Mislim da je samo vprašanje časa v kateri inštituciji bo počilo naslednjič.

Morda še napišem nekaj okoli UDBE, cerkve, domobrancev, itd. ........ pa kaj hudiča je narobe z nami Slovenci ???! ...zmeraj je nekdo drug kriv, mračne sile ozadja. Tipični primer, ko je potekala 2. sv. vojna smo mi imeli "državljansko vojno", klali so se domobranci in partizani med seboj (klerikalci in komunisti), namesto da bi se družno uprli okupatorju.

Če ima nekdo namen bo dobil orožje, črni trg je velik, za slednje ne rabi biti vnuk veterana ali udbaša. Sicer ne poznam cen na črnem trgu, ampak je verjetno cenejše kot na legalnem, če predpostavljam da je soseda hrvaška kjer imajo bivši branitelji na tone tega doma.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: [split] Novice na temo orožja in strelstva na slovenskem - od burt - 24-08-2016, 15:55



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)