Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] VABILO na FINALNO TEKMOVANJE LIGA REXzereo1 - 2016 Mlake pri Vipavi 05.11.2016
#48
Bolj redko se oglasim tu na forumu ampak vseeno veliko preberem. Ponavadi sodelujem pri temah, kjer se da komu kaj pomagati ali deliti znanje. Ne sodelujem v temah, kjer se je treba prepucavat oz. kregat. Ker so se napolnile že tri strani v tej temi sem se odločil za izjemo, da pojasnim moje izkušnje. 
Sam zelo rad streljam in zelo rad hodim na tekme streljat in ne toliko po rezultat. Seveda je prioriteta IPSC pa potem kakšen IASC. Če pa ni kaj druzga, grem pa tudi na kakšno rajko ali strela tekmo. Kaj ma kdo s kom osebno me ne zanima. Jaz rad streljam. Sem pa že ene parkrat občutil strela mahinacije. Enkrat ko bi moral dobiti pokal za skupni rezultat je izginila moja tarča od VK puške na odprte merke. To je disciplina, kjer zadnjih 10 tekem po mojem nisem bil brez medalje. Bil sem tudi zraven, ko se je nagrada prestavila kao zaradi dežja z 6-7 glasovi za in 25 glasov brez možnosti glasovanja oz argumentiranja. Če že odstrelim kako tekmo potem obvezno slikam tarče, da imam vsaj malo dokaznega gradiva, ker je pričakovati zaplete. Če bi se našel organizator, ki bi zagotavljal boljše varnostne standarde, transparentnost, disciplino, stroga pravila, .... bi nas verjetno še več obiskovalo take tekme.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: [split] VABILO na FINALNO TEKMOVANJE LIGA REXzereo1 - 2016 Mlake pri Vipavi 05.11.... - od trzinc - 20-11-2016, 18:24



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)