Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aplikacija s pomočjo katere je mogoče na preprost način zahtevati inf. jav. znač.
#9
(03-01-2017, 17:21)romunov Napisal: V sklopu Ministrstva za notranje zadeve pripravljajo osnutek sprememb orožne zakonodaje, ki bo po trenutnih znanih predlogih ukinila veliko večino strelišč. Vse to spletkarjenje je uradno osnovano (ker z ukinitvijo strelišč pa res ne bodo več po izolatorjih streljal, kenede) na neki analizi zapisnikov inšpekcijskih nadzorov. Teh zapisnikov mi MNZ noče poslati brezplačno (pa bi po zakonu morali). Zato se obračam na vas, da mi pomagate le-te nabrati, enega po enega.

Zato vas vabim, da se z Google računom prijavite v aplikacijo https://kurc.biolitika.si, izpolnite osebne podatke (ime in naslov) in v zavihku Pošlji zahtevek zahtevate dostop do nekega končnega dokumenta zadeve. Pomembno je, da zahtevate le dokument ali dva na teden ker drugače vas lahko uvrstijo v klub nezaželenih oseb (persona non grata) in vas gladko ignorirajo. Aplikacija bo z vašega GMail računa poslala zahtevo, kar bo vidno tudi v vašem e-poštnem predalu Poslano/Sent.

Ko vam organ posreduje dokument, ga preimenujte v nekaj pametnega in prenesite v aplikacijo (zavihek Prejeti dokumenti).

A je to nadlegovanje javnosektorcev res edini način?
To se ne dela tak. In ti po mojih izkušnjah z MNZ ne bo ne pomagalo, ne koristilo.

Imaš kakšna imena oseb, ki pripravljajo to zakonodajo?
Veš za zapisnike, ki obstajajo?
Kaj piše v teh zapisnikih?

Predlagam ti, da se malo členki na rokah popokajo, vloži tožba, ter v kolikor se ugotovi, da se oseba namenoma izmika, kazenska ovadba zaradi malomarnega dela.

Javnosektorci ne marajo, da se izgubljajo službe, sploh njihove lastne.

Zdaj so se javnosektorci že malo zresnili, ampak malček.

To bomo malo še s kladivom potolkli, pa bo državica Slovenija glih po meri državljanov. Tudi nas strelcev.

Samo denar bo treba zbrati. To bo stalo cca 22 tisočakov.

Daj javi na ZS. Ne nadleguj ljudi po službah. Slovenija je pravna država. Jaz sem jih nazadnje speglal preko Vrhovnega sodišča, ker zakonov se je pa treba držati, veš.
In se je nasprotni stranki surla povesila do tal.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: aplikacija s pomočjo katere je mogoče na preprost način zahtevati inf. jav. znač. - od bbbbbb2011 - 15-01-2017, 12:23



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)