Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zaklepanje foruma za nepovabljene in debata o spremembah ZORO in pravilnika
#17
V zgodovini so bila in bodo ostala določena imena, povezana s svetlimi in manj svetlimi zgodovinskimi trenutki. Predlagam zainteresirani strelski srenji, da poimenuje enega od treh preostalih strelišč (ki bodo po državnem desantu na orožno zakonodajo še ostala odprta) poimenuje po junaku Roku. Da se ne pozabi.

(15-07-2017, 13:07)jabolko Napisal:
(15-07-2017, 12:22)bbbbbb2011 Napisal:
(15-07-2017, 11:57)JRC Napisal: Zakon mora skozi parlamentarno proceduro, najprej skozi odbor za obrambo in-ali notranje zadeve, nato skozi 3 branja v parlamentu. 
Ce niste ze vrgli puske v koruzo, je mozno doseci se marsikaj; treba je priti do clanov omenjenih odborov in do poslancev z izoblikovanimi predlogi, da se lahko vlagajo amandmaji.
Posameznik bo to tezko dosegel, zato bi morali malo zakopati sekire in pokaditi pipo miru vsi, ki lahko doprinesete k strelskemu sportu, da se zadeve normalizirajo.

Seveda pa je tukaj še možnost referenduma. Pozabil si na to zelo staro in učinkovito orodje demokracije.

(15-07-2017, 10:08)Kristian Napisal: Fantje, pozabite, ni več pogajanj. To kar smo počeli 2 leti je SZPS ustavila z enim dopisom, za katerega predstavnik SZPS ki je deloval z ostalimi v pogajalski skupini, sploh ni vedel da obstaja/je bil poslan. MNZ je z obema rokama pograbil to sranje, sprejel par minornih slovničnih popravkov in z dopisom obvestil ostale da so sklepi usklajeni z predstavniki zainteresirane javnosti in da ne bo več usklajevanj.
To je to... ko srečate predstavnike vodstva SZPS, še posebej velecenjenega Roka Štuparja, mu le dajte kupit kakšen pir, ker vam je/bo v prihodnje prihranil kar nekaj denarja, ki bi ga drugače porabili za strelstvo. 

"Viel spass" bi rekli naši severni sosedi.

Kot bi rekli Američani: hu de fak is rok stoupr?

Kaj zdaj napadate Roka...naj nekdo ki ga obtožuje ne vem kaj, da na plano tisti EN DOPIS, da vidimo za kaj se gre in bomo pluvalno oceno le tega dali pol ne...
Rok je izjemen poznavalec strelske scene in zakonodaje, tako da dvomim da bi pa on hotu škodovat Slo strelstvu. Kar neki...
Tine, pot v pekel je bila vedno tlakovana z dobrimi nameni...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: ali še vedno lahko streljam na svoji parceli? - od Orien - 15-07-2017, 13:11



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)