Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] [ipsc.si] 7. tekma PP in Državno prvenstvo SZPS 2018 – pištola & revolver – obvestilo
#33
(16-10-2018, 11:03)poltergist Napisal: Če malo pobrskate po netu so človeški možgani zmožni interpretirat zadeve ki se odvijajo tudi do 1000 FPS, resolucija očesa pa je tam nekje 576 Megapixlov. Tale posnetek je pa max 60 FPS, resolucija pa manjša od 1 Megapixel. Toliko za oris razlik med kamero in očesom. Torej karkoli se vidi/nevidi na tem posnetku je v domeni prerokovanja iz kavne vsedline (ravno iz tega razloga arbitražna komisija posnetkov ne sme upoštevati)
Sodnik ne podaja mnenja ampak sodbo. Če ti je bila kršitev dosojena imaš možnost vloge pritožbe na  arbitražo. Glede na to da ni videti nekih »izjemnih okoliščin« ki bi to opravičevale, močno dvomim da bi bila pritožba sploh sprejeta (izjemne okoliščine bi bile recimo da te burja odpihne s proge, pri tem narediš varnostno kršitev,vložiš pritožbo na arbitražo in arbitraža ti mogoče odobri ponavljanje proge). Sodnikov opis kršitve pa veš da ni stvar debate. Torej glede na to da zadeva po uradnih kanalih pade v vodo, ostane le še diskreditacija sodnika v medijih (to bi vam moralo biti že znano od prej, ane).
 
Lov na čarovnice in teorije zarot so zadnje čase očitno popularna metoda (ne)reševanja dejanskih problemov. Predvidevam da si po zadnjih trendih pridobil tudi soglasje obeh sodnikov za objavo posnetka.

Ja ja pusti 1000 fps, pa Megapixle, po kmečko povedano, če hočeš videt boš vidu, če nočeš ne boš. Vem kako grejo zadeve in pravila v IPSCju navsezadnje imam za sabo devet let sojenja. Diskreditacija sodnika, z moje strani ne obratno ne vem, ne berem misli drugih, kar nekateri tako radi počno oziroma so v te njihove sposobnosti tako prepričani, da o tem kar javno podajo oceno nekoga ki ga niti ne poznajo.
Pokojni Dr.Rugelj pa niti v grobu nima miru pred njimi.

Sodnik je pač tako odločil... pa kaj pol ni ne prvi ne zadnji DQ...važno je da se nikomur nič ne zgodi in čisto nič drugega.

Aja in še neki...po zadnjih trendih tudi napačno predvidevaš...zakaj bi mogu pridobit soglasje obeh sodnikov za objavo posnetka, ki ga nisem objavu Question
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: [ipsc.si] 7. tekma PP in Državno prvenstvo SZPS 2018 – pištola & revolver – obvestilo - od jabolko - 18-10-2018, 20:40Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)