Ocena teme:
  • 1 Glas(ov) - 5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Naša nova pištola v nastajanju - Pro75
#1
Spoštovani,

nekaj sem na tem forumu že omenil, da pripravljamo nov projekt in sicer našo verzijo 6 colske pištole CZ75 Sport 2, katera je ekskluziva Frankonije Jagd iz Nemčije. V tem času se je v tujini pojavilo nekaj novih verzij 6 colske CZ 75 pištole (AKAH, nov model od Frankonije), vendar sami smo si postavili nov izziv, da lahko v Sloveniji naredimo vsaj tako dobro pištolo,
katera je že leta velik prodajni uspeh na trgu. Trenutno smo v izdelavi prototipa, zato objavljamo prve slike pištole v nastajanju, ki še nima končne obdelave in manjkajo še nekatere malenkosti. Seveda bomo sproti objavljali nove informacije v tej temi. Načeloma bo pištola cenovno primerljiva s CZ75 Sport 2, obstajalo bo pa kar nekaj možnosti, katere bodo lahko stranke definirale ob nakupu. Predviden je samo kaliber 9x19. Cev, kot je razvidno iz slike, ni več klasična (proizvajalec Lothar Walther-poligonalna) kot pri Sport 2 ampak je Semi-Bul, kar omogoča lažje razstavljanje, lažje čiščenje in večjo življensko dobo cevi.

- izvedba SA ali DA
- ročaj Hogue (z vdolbinami za prste, kot pri Sport 2) ali lesen ročaj z našim logotipom (na sliki)
- nabojniki bodo Mec-Gar 9x19, 19-strelni tip AFC (Anti Friction Coating - za lažje polnjenje z naboji -> https://www.proarmis.si/strelska-oprema/...19-nabojev )
- osnovna verzija s črno bronuro, dvobarvna (stainles zaklep ali PVD zaščita - črna, srebrna, zlata, bronasta)
- ohišje je od pištole CZ 75 SP01 Shadow, zato omogoča tudi namestitev dodatne uteži (ali drugih dodatkov, ki so kompatibilni s Picatinny tračnico)

V osnovi bo pištola tipizirana, bomo pa verjetno lahko sledili željam strank po kakšni kombinaciji, ki si jo stranka sama želi.

Kot rečeno, več pa naslednjič, ko bomo imeli kaj več za pokazat.

P.S:: ko bo prototip narejen, bomo objavili tudi informacijo, kje in kdaj bo možno pištolo videt in preizkusit.


Priponke Male slike
       
Lep pozdrav!
Tomaž Žnidarko
Proarmis d.o.o.
051-456 303
tomaz@proarmis.si  ali   info@proarmis.si
www.proarmis.si
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Naša nova pištola v nastajanju - Pro75 - od Proarmis - 15-04-2019, 13:07Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)