Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] o teroristih, zelenih, 5G, batinah policajev in podobnem
#17
(03-11-2020, 12:47)mr.T Napisal: Glede na to da gre za albanskega islamista , je to nekaj kar je zdaj relevantno tudi pri nas ,saj so mesta kot so Kranj,Jesenice,Celje že dodobra demografsko predelali zahvaljujoč  birokratom na naši ambasadi na kosovu kjer zgleda ,da delovna dovoljenja kar talajo v špar paketu kupiš dva dobiš 3. Še par let pa se bo to največja manjšina v Sloveniji.

Tukaj ne gre za birokrate na veleposlaništvu temveč za podjetja za posredovanje delovne sile, ki vse to uredijo in potem vlečejo provizije medtem, ko ti Albančki delajo v vstriji, Nemčiji in še kod. Seveda ti delavci privlečejo družine, ki so potem tukaj na strošek našega socialnega in zdravstvenega sistema. Eni imajo dobiček, vsi ostali imamo izgubo. Sicer standarden recept.

Me pa veseli ker si med redkimi, ki ločijo med islamisti in muslimani.

So pa te IS tipi popolni šalabajzerji. Dva napadalca in avtomatsko orožje pa ne sežejo Breiviku in tistemu moronu iz Christchurcha niti do kolen. Sem pa prepričan, da bi bilo med ranjenimi še več mrtvih, če bi uporabljala 5,56 ali 5,45. Avstrijska policija je kar dobro in hitro reagirala in ne gre soditi po nekih posnetkih, ki ne pokažejo celotnega dogajanja. Da bi lahko streljal se ti mora vsaj približno sanjati kaj se okrog tebe dogaja.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Novice na temo orožja in strelstva v tujini - od fritz - 03-11-2020, 18:24



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)