Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jelinčić predlaga neke vrste castle doctrine obrambo premoženja in sebe
#11
(09-06-2021, 00:51)mr.T Napisal: Glavni in najbolj donosni posel je imet one man band stranko , ki nič ne investira razen lastne goflje in potem dobiva zajetno doto iz proračuna glede na dosežen rezultat in neke fiksne stroške to rundo cca 9k eur na mesec poleg plače za Plemenitega, za sedež stranke si naredi lastno hišo in tako dalje na vsakem koraku smo ga bogato plačal . SNS nikoli ni imel prihodkov članarin ali donacij ampak več ali manj samo državni proračun , čeprav je bil 7 let izven parlamenta to ne pomeni ,da denarja ni bilo, za borih 2% glasov mu je še vedno kapljajo 6000+ Eur mesečno poleg tega pa še $$ po raznih občinah kjer je kak kandidat liste SNS nabral 100glasov . Farmacevtika in Hranilnice ja ? vrjetno kake nore gobe jedu če misli da mu kdo to vrjame.

Res kariera za tipa , ki je v jugi polnil samo črno kroniko z raznimi lumparijami ker so ga kot malega tatiča večkrat zalotil ,enkrat se je zagozdil v cerkvene rešetke pri vlomu, je tako kot podobni tiči je potem služil kot policijski ovaduh namesto da bi sedel v kehi je kakega naštimal za sedenje, famozna zgodba z pištolo iz muzeja ki jo je nek študent ukradu po njegovem hujskanju, celo del 3dnevne vojne za Slovenijo je preživel v pridržanju ko so ga dobili ,da je kradel iz policijskega vozila , in potem hop karierni presok v parlament ...... res noro.

Kot vem so ga zaprli potem ko je z oso streljal na tank?


Prispevkov v tej temi
RE: Jelinčić predlaga neke vrste castle doctrine obrambo premoženja in sebe - od Ales - 09-06-2021, 08:56Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)