Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nova kratka pravila pisanja na forumu Strelec.si
#6
Pozdravljeni vsi,

po dolgem času spet kratek update glede pravil oz. obnašanja na forumu. Zaradi (še vedno) številnih pritožb glede nivoja pisanja, trolanja, obravnave novincev na forumu, smetenja pod oglasi in podobnega, ter posledično odganjanja novih in starih članov, ter hkrati včasih nezadostne učinkovitosti nas - administratorja in moderatorjev - pri ukrepanju, sem se odločil za uvedbo neodvisnega, profesionalnega moderatorja.

Ta bo delo opravljal poleg obstoječih moderatorjev in ker ni nikakor povezan s strelstvom, bo tako lahko karseda objektiven. Ker smo zaradi poznanstev obstoječi moderatorji hočeš-nočeš včasih tudi pristranski, smo posledično velikokrat na tapeti z ene ali druge strani.

Pravila foruma ostajajo več ali manj enaka, bodo pa odslej striktno upoštevana. Neodvisni moderator bo imel proste roke in se vsaj prvih 30 dni ne bom absolutno nič vmešaval v njegovo delo, še posebej ne po posredovanju kakšnega od članov foruma. Ima pa zelo enostavna navodila - upoštevati obstoječa pravila. Ne bo podeljeval ocen (ugled), bo pa po potrebi delil opozorila in v skrajnem primeru nagradne terme. Načeloma se ne bo vmešaval v debate in komentiral, temveč le skrbel za dostojno komunikacijo. Kot rečeno, bomo administrator in ostali moderatorji še naprej opravljali delo kot do sedaj, razlika bo le verjetno precej bolj temeljito opravljeno delo.

Z delom začne jutri, 24.5.2016. Po enem mesecu bom ocenil rezultat in se odločil za naprej.

Strelski pozdrav,
admin
administrator / Strelec.si


Prispevkov v tej temi
RE: Nova kratka pravila pisanja na forumu Strelec.si - od admin - 23-05-2016, 20:10Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)