Ocena teme:
  • 2 Glas(ov) - 3.5 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prva pištola z napisom Made in Slovenia - REX zero 1
Fantje, tole se mi pa res zdi popolno nakladanje, popolnoma nevredno odraslih, zrelih in izkušenih strelecev.

- poslovni izkazi vsakega podjetja so javno dostopni in niso nikakršna poslovna skrivnost. Če bi jaz proizvajal npr. fene za lase bi tudi komurkoli povedal, da jih izdelam in prodam 1.000 na mesec, v tem ne vidim absolutno nobene poslovne skrivnosti. Poslovna skrivnost je lahko npr. veleprodajna cena, proizvajalečva marža itd., nikakor pa ne število izdelanih/prodanih kosov. To je nekaj, s čimer se vsak (ki ne dela na črno) pohvali.

- mene Rex zanima za sprobat. Preden ga ne sprobam, ne morem o njem dati nobenega mnenja; prav tako mislim, da to velja za ostale na tem forumu. Priznam, da me Rex zanima za nakup in da me zato zanimajo izkušnje uporabnikov ter izidi testov. Kar pa berem na tem forumu o Rexu je za mene, kot potencialnega kupca, ki išče informacije pred možnim (poudarja: možnim, saj je Rex le ena od možnosti) nakupom Rexa, povsem neuporabno. V glavnem sem na tem forumu na temo Rexa našel doslej le gostilniško godrnanje in filozofiranje, čeprav Rexa še nihče ni imel niti v roki. Mene pa zanimajo samo podatki, dejstva in konkretne izkušnje.

- doslej sem na internetu našel 3 teste, vsi so zelo pozitivni. Na tem forumu so bili ti testi spljuvani kot lažirani. OK, vsi vemo, da celo ADAC lažira teste, ampak malo čudno se mi zdi, da bi npr. malo podjetje AREX iz zakotne Slovenije lahko podkupilo https://www.all4shooters.com/de/Shooting...st-in-9mm/ da bi Rex na Ransom testu naredil boljšo grupo od Glocka in Berete.

Če bi to uspelo hrvaški pištoli, bi na hrvaških forumih vsi vzklikali hvalnice hrvaški pištoli; na slovenskem forumu pa o uspehu slovenskei pištole lahko preberem samo negativnost. A mi lahko prosim nekdo od generalov in stotnikov na tem forumu prosim razloži, v čem je tu fora? Če je gostilniško nakaldanje ves domet tega foruma, je tole moj zadnji prispevek na njem, saj iščem informacije, ne pa neko gostilniško pametovanje po 10 popitih pivih.

Tudi ko je Tina Maze zmagovala, me je čudilo pljuvanje po njej na raznih forumih. Boli mene patka za Tinine uspehe ali neuspehe, garala je ona in tudi uporavičeno pobasala slavo in denar, jaz s tem nimam nič, zato tudi nikoli nisem gledal njenih tekem ali navijal zanjo, to je pač njen projekt. Ne razumem pa ljudi, ki so iz kavča na forumih pljuvali po njej???

Tudi od Arexa nimam nič; Rex je pač projekt in uspeh lastnikov firme Arex, jaz od tega nimam nič in sem zato popolnoma indiferenten do tega ali gre Arexu dobro ali slabo. Vse kar me zanima je, ali je njihova pištola vredna mojega nakupa. Če je dobra, jo bom kupil; če ni, je ne bom. Nisem noben lokal patriot, ampak hočem le dober nakup.

Zato me zanima le, kakšne so izkušnje tistih, ki Rexa imajo ali pa so ga uporabljali? Vse ostalo je gostilniško filozofiranje v smislu "Po mojem mnenju ima Space Shuttle za 5 mm predebela krila", in me ne zanima. Zanimajo me dejstva, izkušnje, številke, meritve, strokovna ali pa vsaj uporabniška debata, lahko tudi polemika. Če pa je ta forum namenjen le gostilniški debati, bom pač poskušal (pred eventuelnim nakupom ali ne-nakupom) poiskati relevantne informacije pri ljudeh, ki znajo povedat kaj uporabnega.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Prva pištola z napisom Made in Slovenia - REX zero 1 - od Bacekjon - 02-03-2016, 18:49Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)