Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Javna dražba presežnega orožja
#49
(14-02-2016, 14:05)Desc Napisal: Kdor opazuje "sodobne" mikro vojne po Afriki, lahko vidi, da je dovolj 5 Toyot Hilux ter posadko z mitraljezom in štirimi kalašniki, pobije, posili ali pokolje naselja s tisoč neoboroženih ljudi. V kolikor se to zgodi sinhrono na recimo desetih različnih območjih, je tudi policija in vojska nemočna, kajti preden posredujejo, je že prepozno. 

Tak scenarij tudi v Evropi ni več tako nepredstavljiv, posebno še, če se spomnimo vojaško načrtovanega "treninga" z ustrahovanjem žensk in vseh ostalih v Koelnu. Če bi bili pa akterji oboroženi, bi imeli Afriko doma. Nisem prepričan, da sta vojska in policija pripravljena na take prilike, ker so že sedaj v tem primeru povsem odpovedali. Prevsem pa, če sta sploh še motivirani (pri nas), za ščitenje države, ki je tako mačehovska do njih. Prav v takih primerih, bi bila oboroženost prebivalstva in njihova izurjenost pogoj, da bi se lahko uspešno uprli, ni pa zanemarljiv niti odvračalni dejavnik. Komu neki služi rezervno orožje (ki ga je vedno manj), če ni motiviranih in izurjenih ljudi, ki bi ga uporabili. Potem je res bolje, da ga uničimo, da ne bo v končni posledici uporabljeno proti nam, ki so smo ga kupili.

Ampak mi delamo ravno nasprotno. Najprej nam bodo  zaprli strelišča, nato pa bodo oblastniki (lutke, ki živijo v sanjskem svetu), modro ugotovili, da športnega strelstva ni več in je zato potrebno pobrati orožje strelcem.
Skratka hlače in gate si bomo slekli kar sami, pa naj izvoli kdor hoče.

No, mislim, da ni tako hudo. Dejansko je velika večina ugotovitev pravilnih. Bolj kot neka HILUX varianta z mitraljezi, bo bolj tole:



Skratka, grmada brezposelnih ljudi, ki bodo - po domače povedano - sesuvali biznis in nadlegovali prebivalce z železnimi palicami. Trgovine, turizem, mali biznisi pa bodo šli cu grunt, ker se živ bog ne bo hotel dotakniti usranega kraja.

Policaji pa bodo bolj špegali svoj TRR, če je plača že prišla.

Ne vem, če se trenutna vlada zaveda, da ti ljudje niso prišli v Evropo zato , da bi potem iz Evrope odšli. In to Sirijo naj končno urihtajo, da bo končno mir. Čeprav,  kolikor so mi povedali, mali delež ljudi so Sirci, prihajajo tudi iz drugih, od vojne usranih območij.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Javna dražba presežnega orožja - od xd 45 - 05-05-2015, 17:46
RE: Javna dražba presežnega orožja - od bbbbbb2011 - 14-02-2016, 14:15



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)