Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(19-11-2015, 09:34)volvo2 Napisal:
(18-11-2015, 23:26)fritz Napisal:
(18-11-2015, 22:15)volvo2 Napisal: Še račun boš dobil za uničenje.
Nič jokat, saj kakšen protest na vseevropski ravni je nemogoč,če ga že domači infiltratorji bojkotirajo.(ala Fritz itd.....)

Pa kdo te v čem omejuje? A je treba biti taka jokica? Doh Sem bil že na kar nekaj protestih a z odkritim orožjem na protest ne grem, ker je to neumnost in iskanje sranja, če pa ti hočeš, be my guest.

Glej, ti si bil na tisti strani ,ki zatira ljudi in poslušno uboga ukaze za drobtinice v obliki mizerne plače,ki ti jih nameni skorumpirana vlada.Če se motim na kateri strani si bil se opravičujem.

Seveda se motiš, ker sem bil med demonstranti in ne delam v Policiji. Lahko pa rečem, da so bili policisti, na demonstracijah v Ljubljani, čisto korektni.

Borim se proti skorumpiranem in gnilem sistemu kolikor se lahko, znotraj lastne inštitucije. A za razliko od večine so mi z ustavo omejili pravico do političnega združevanja in javnega političnega nastopanja, zato ne razglašam kje delam, ker je, razen ozko strokovnih zadev, skoraj vsaka debata tukaj tudi politična. Dejstvo, da so debate politične ni v ničemer narobe, če je razprava argumentirana in če sprejmemo dejstvo, da vsi o vsem pač ne razmišljamo enako in da se lahko tudi strinjamo, da se ne strinjamo. Z veseljem pa podprem vsako iniciativo, ki se mi zdi smiselna.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od fritz - 19-11-2015, 12:17
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50



Uporabnikov, ki berejo to temo: 22 Gost(ov)