Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
Računica brez krčmarja v Sloveniji je sicer 40k lastnikov orožja ,30k jih je članov postozidarske lože znane kot LZS kjer so kot ovce, ki jih pazi 'zaslužni' policist ,ki ga namontira tako ali drugače vlada , od 3000 športnih strelcev jih 2800+ glumi šport samo ,da so si lahko kupili krepelo enako je z zbiratelji, ki jih zanima samo domača zbirka. Aktivnih 'državljanov' med teh 40k ni niti 100 .

Evro poslanec bilo kateri tam sedi izključno za svojo rit ,cilj Slo evroposlalnca je dočakat vrhunsko EU penzijo in po možnosti še kaj malega nakrast zraven pa kje kakega žlahtnika zaposlit, če hoče sedet pri koritu se priključi kaki od struj enopartijskega sistema ,potem pa lahko za dobro doplačilo sedi še na raznih komisijah in delovnih telesih ,za ekstra prihodek dodela še proces kako denar za delo z volilci in svojo pisarno spravi v žep tako si praktično podvoji prihodke .

Zahodni svet ta trenutek brez izjeme laufa na razširjenem enostrankarskem sistemu kjer so 'stranke' bolj ali manj navidezne tako kot demokracija, da se fopa volivce, ki mislijo, da imajo izbiro in glavni cilj je rezultat na volitvah tako ,da se jedro drži pri koritu in z odločevalskimi vzvodi, če pa se kje slučajno pojavi kak prosti radikal ga hitro zatrejo.


Tole bi pa težko bolj zadel bistvo stvari. Dodaj še kleptomanski neoliberalizem in etnocid nad Evropejci (t.i. Kalergijev plan), pa vidiš kje smo.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od WMR17 - 10-03-2016, 11:09



Uporabnikov, ki berejo to temo: 7 Gost(ov)