Ocena teme:
  • 11 Glas(ov) - 4 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaostritev EU zakonodaje o orožju
(02-05-2016, 13:34)p0gi Napisal: Kar je še pred nekaj leti veljalo za teorije zarote zrasle v glavah hipijevskih zadetkov, se danes izkazuje, da so še kako resnične. Očitno EU tone v novo politično ureditev, demokracija postaja zgolj iluzija v glavah naivnih, po novem nam bojo vladale tehnokratske elite, prehajamo v novo obliko fevdalizma. Volitve pa so zgolj farsa, kjer izbiraš med manjšim zlom, oz. katera marioneta bo na oblasti.

1. Razorožitev civilnega prebivalstva. 2. Privatizacija in obdavčitev pitne vode. 3. TTIP sporazum, ki ga za zaprtimi snujejo ZDA in naša zloglasna EK, ki bo državam onemogočil neodvisno sprejemanje nacionalnih zakonodaj. 4. GSO, ki bojo ljudem onemogočili pridelavo lastne hrane. 5. Guantanamo in Goli otok za vse tiste, ki plavajo proti toku.

Kmalu bomo postali ekonomski in politični migranti ter bežali na Kitajsko in v Rusijo za boljšim življenjem.

Pravzaprav so bivši hipiji sedaj prevzeli oblast. Najhujši so spreobrnjenci! Najboljši primer so naši študentski protestniki nekje med leti 1968-1972, ki se sedaj prodajajo kot nasprotnike bivšemu sistemu, ampak se še dobro spomnim, da so tulili da je treba revolucijo še okrepiti po zgledu njihovega takratnega zvezdnika Castra in Che Gevare, katerega majice so nosili.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od spe7 - 26-11-2015, 12:50
RE: Zaostritev EU zakonodaje o orožju - od Desc - 02-05-2016, 15:19



Uporabnikov, ki berejo to temo: 6 Gost(ov)