Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zaklepanje foruma za nepovabljene in debata o spremembah ZORO in pravilnika
#23
Citat:V pripravi predloga je delovala medresorska skupina, kjer so sodelovali predstavniki SZS, izdelan predlog, ki smo ga videli je dan v javno obravnavno. Kdor koli lahko da pripombe in predloge, katera koli zveza, posameznik ali skupina. SZPS ima legitimno izvoljeno predsedstvo, ki je koordiniralo pripravo predloga oziroma odgovora na predlog.

 Ne točno je takole:

 v pripravi predloga je delovala medresorska skupina, kjer so sodelovali predstavniki SZS, LZS, MORS, Ministrstva za okolje in prostor, MNZ, posamezniki z raznih drugih organov in še kdo verjetno, ki sem ga pozabil naštet in pa dva predstavnika sedmih zvez od katerih je bila ena od sedmih SZPS. Ne kdor koli ampak samo posamezniki, ki predstavljajo zveze in ki so bili vabljeni in so člani medresorske komisije lahko dajejo predloge in pripombe. Kaj SZPS ima ali nima je stvar SZPS vse kar SZPS lahko v tem kontekstu naredi je da z ostalimi šestimi zvezami usklajuje skupen predlog in predlaga novega predstavnika katerega nato potrdijo ali pa tudi ne ostale zveze.  DA smo si na jasnem by the book je to kar sem napisal. Kar pa je SZPS naredila pa je zaobšla lastnega predstavnika v medresorski skupini, zaobšla vseh ostalih šest enakopravnih Zvez in po tihi maši med mojim mailom z dne 27.3 in 17.4 na lastno pest na MNZ naslov poslala lasten predlog, ki so se ga nedvomno na MNZ zelo razveselili (deli in vladaj je že vseskozi njihov modus operandi, saj so tudi takoj začeli z izjemami in če dobro preberete vse skupaj, je jasno katerim skupinam so popustili) in sedaj imajo končno to kar so hoteli alibi, da je zadeva usklajena s zainteresirano javnostjo (razen par idiotov, ki se nekaj bunijo in serjejo po raznoraznih inšpektoratih in so oh in sploh nerazumni...).

Predlog spremembe še ni v zakonodajnem postopku tako, da načeloma zadeve še niso v javni obravnavi...

PS: Ostalim nepismenim pa svetujem zopet funkcijo search, ker vse te dokumente imate tu objavljene tako, da klobasat tu, da bi radi videli dopis in da gre za neka prazna natolcevanja je zgolj in le prikaz osebne neinformiranosti.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: zaklepanje foruma za nepovabljene in debata o spremembah ZORO in pravilnika - od Mato - 15-07-2017, 15:33Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)