Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zaklepanje foruma za nepovabljene in debata o spremembah ZORO in pravilnika
#42
Po prebranem (predlogu sprememb Zoro in Ur, predlogih SZPS, izjavi ostalih zvez in odgovoru MNZ in nekaj dosegljive korespondence) je tako, da je SZPS podal pripombe na predlog, druge strelske zveze so poslale izjavo, da je predlog MNZ budalaština. MNZ pa je jasno napisal, da so predlagali nov zakon na podlagi kršitev oziroma težav ugotovljenih v inšpekcijskih nadzorih. 
Torej imajo predstavniki SZPS ravno tako pravico podati svoja mnenja, kot imajo druge zveze napisati, da v celoti vse zavračajo. MNZ vključuje točno tisto kar mu odgovarja in ne kar bi strelci pričakovali. Iz odgovora MNZ jasno sledi, da so se opredelili do vseh prejetih odgovorov. 
Moje pisanje prej, je namenjeno temu, da žaljenje, diskreditacije ipd. tistih, ki so predloge pripravljali, predvsem pa pripisovanje zakonskega armagedona predlogu SZPS, ne samo nekorektno temveč tudi ne odgovarja resnici. 
Upoštevajoč proces in hitrost prirasta normativizma in regulative (nekdo je na tem forumu že objavil statistiko zakonov in podzakonskih aktov), se zdi evidentno, da bo država naredila to kar ji paše, zato je verjetno bolj smiselno v tem procesu vsaj poskušati sodelovati kot vneprej deklarativno vse in vsakogar odj.....
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: zaklepanje foruma za nepovabljene in debata o spremembah ZORO in pravilnika - od Ljutica Bogdan - 17-07-2017, 20:45Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)