Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[split] [ipsc.si] 7. tekma PP in Državno prvenstvo SZPS 2018 – pištola & revolver – obvestilo
#13
Spoštovani kolega Kobal,

rešitev je zelo enostavna; če ti je na IPSC tekmovanjih res tako hudo, potem predlagam, da prenehaš obiskovat IPSC tekmovanja pod okriljem SZPS. Glede na tvoje nizke ocene stanja na tekmovanjih (predvsem zaradi tvoje nevednosti, nepoznavanja, trmoglavosti,...), bo to še najboljša odločitev. Ne vem pa, če si boš to lahko dovolil. Poglej objavo Mat Kurje na strani 187, objava 3772, tema Zaostritev EU zakonodaje (Ko hobi postane...). Lahko pa tudi sam poizkusiš z organizacijo tekmovanja, saj bi ti lahko to, glede na tvoje bogate izkušnje, z lahkoto izpeljal. In ne se izgovarjat, da nimaš strelišča. Strelišč je po Sloveniji dovolj. Le volja in pogum sta potrebna.

Na forumu se neprimerno obnašaš, postavljaš vprašanja, ki bi ti že več let morala biti jasna. Preden objavljaš kakšna vprašanja, si preberi IPSC pravila, Statut SZPS, pravilnike in ostale akte ter sklepe zapisnikov sej predsedstva zveze. 

Poglej si tudi točko 4 zapisnika zadnje seje predsedstva (8. seja) in sklep 3. Zapisnik ti je bil kot predstavniku člana SZPS poslan 12. 10. 2018. Vsebine raje ne pišem. Vljudno te pa prosimo, da sklep spoštuješ in začneš uporabljati primeren način komunikacije na forumu.

Z veseljem ti pomagamo in te seznanimo s kakšnim pravilom ali določbo kakšnega pravilnika, vendar bi ti morale biti te zadeve, kot predstavniku člana SZPS, izjemno jasne.

Glede na vsebine tvojih vprašanj, bo odgovorov čedalje manj.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: [ipsc.si] 7. tekma PP in Državno prvenstvo SZPS 2018 – pištola & revolver – obvestilo - od Uporabnik 2112 - 13-10-2018, 21:15



Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)