Ocena teme:
  • 3 Glas(ov) - 3.33 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju
#7
Tule bi se kar strinjal s Kristianom in bi tudi sam apeliral na vse razgreteže, da se vzdržijo nesmiselnih komentarjev. 

Kot je recimo zgornji komentar, ko nekdo tja v tri dni nekaj nabija. V vednost: spremembe pri kategorijah so zahteva EU in jo hočeš nočeš moramo sprejeti, ne glede na tvoje mnenje, ki je v tem primeru popolnoma brezpredmetno in nekoristno! Embalaža je lahko tudi tvoja zaprta torba, se ti ne zdi?! Sicer pa super da si obupal in da nam ne bo potrebno brati dodatnih nebuloz. 

ČE NIMATE KAJ PAMETNEGA ZA POVEDAT, NE SMETITE TEME! S tem samo otežujete delo tistim, ki iščejo vse relevantne informacije in bi radi dejansko kaj pametnega prispevali!

Za vse predloge imate na voljo več naslovov, saj zakon še ni sprejet!

https://e-uprava.gov.si/drzava-in-druzba...uZhqHFSK68
https://www.facebook.com/FirearmsUnitedSlovenia/
Premišljeni in konkretni predlogi so dobrodošli tudi na tem forumu.
Kontaktirate lahko tudi svoje matične strelske Zveze oziroma svoja strelska društva in skupen predlog podate naprej po lestvici. Če ne veste v kateri zvezi ste, potem je čas, da vrnete orožni list! Če vaša zveza ne ukrepa, zamenjajte vodstvo ali pa zvezo. 

Za vse ostalo jokanje in stokanje pa je pravi naslov domača dnevna soba, lokalni šank in podobno. Če pa se ne morete zadržati, potem pa vsaj počakajte do sprejetja zakona, da boste lahko pravi generali po bitki.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju - od Krgolob - 19-12-2018, 13:19Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)