Ocena teme:
  • 3 Glas(ov) - 3.33 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju
(29-12-2018, 21:54)jabolko Napisal: Po Sloveniji se sprehaja okoli 7 tisoč imetnikov varnostnega orožnega lista...in velika večina teh je pajacov iz prejšnega režima ki jim je bil OL in tudi orožje ki je na njem vpisano  podarjeno [zasluge]  Nevarni so sebi in vsej okolici zato imajo tisti kos orožja [Običajno je to revolver Colt v 38 cal...oni drugorazredni pa so na čebelicah] spravljen v nogavici, in ga ne tikajo kar je u redu. Neki jih je tudi novejših, ki so OL pridobili na podlagi poznanstev. Tisti ki so ga pridobili po zakonu in ne spadajo med elito so tako redki, da jih na roko lahko prešteješ. 

PS. seveda imaš lahko mnenje kot ga imaš... zame je denimo butasto, glede pajacov pa mislim da bi ti komot bil njihov predsednik.  Nodin napisal sem "Slovenci", ne pa jugo nostalgična-vojna lica in ostala bagra, k se gredo šerife po Sloveniji.

Vemo komu se je talalo, ampak ali mora sedaj trpeti kulturna slovenska populacija zaradi etnične egotripne manjšine?

In kdo je omenil varnostno OL?

Kje sem napisal varnostni OL?

Visočanstvo si je dovolilo kar samo predvidevati, kaj jaz mislim s mojim prispevkom.

12 letniki uporabljajo strawman-e in adhominem-e, če pa hočeš, se pa lahko spustim na nivo kmetavzarja, pa ti še jst kak vzdevek dam.

Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju - od Biaggo - 29-12-2018, 22:07Uporabnikov, ki berejo to temo: 6 Gost(ov)