Ocena teme:
  • 3 Glas(ov) - 3.33 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju
(30-12-2018, 09:55)Emilijan Napisal:
(29-12-2018, 22:20)lamer Napisal: Poglejte, povsem razumem, da so "mokre sanje" velikega stevila strelcev to, da bi orozje lahko imeli ves cas pri sebi in ga nosili naokoli, ker se jim to pac dopade. Razumem tudi odziv na moj post, saj smo nenazadnje vsi tukaj ljubitelji orozja oz. Imamo z njim tako ali drugace pac opravka. Vseeno pa je na zadeve v zvezi z orozjem treba gledati objektivno in realno.... In zapisi v stilu.."jaz hocem orozje nositi okrog, ker mi je to pac kul; zivimo v diktaturi, ker ne morem pokalice nositi za pasom, iin podobno jokanjet...pac niso ne objektivni, ne realni.. so pravzaprav neresni, nedorasli in otrocji.

Jabolko, se ti zahvaljujem, ker mi dopuscas, da lahko imam in izrazimm svoje mnenje.

Šolski primer (plačane?) diskreditacije strelcev.

Če si kredibilen, naštej kdo je ta "mokra večina strelcev" in koliko jih je.

Zakaj bi kogarkoli zelel diskreditirani? Sem pa ja tudi sam strelec. Le s to razliko, da ocitno jaz na vso to zadevo gledam malo sirse kot ti.

Hm. Tezko ti na roke nastejem. Je pa to razbrati iz zapisov po forumu in s pogovori z nekaterimi ostalimi strelskimi kolegi. Glede na to, da si se tako obregnil ob to mojo zapisano besedno zvezo "mokre sanje" , si se pa ocitno sam prepoznal tu not..;))
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju - od lamer - 30-12-2018, 10:08Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)