Ocena teme:
  • 3 Glas(ov) - 3.33 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju
emilijan,

moji posti so zgolj moje osebno mnenje in nic vec. zal mi je, ce si ti to dojel kot zalitev ali diskreditiranje. ni to moj namen, niti ne vem, kaj bi s tem dosegel, saj v koncni fazi smo vsi v "istem zosu".

zan89,

se vedno sem pac mnenja, da hobi strelstva in branja knjig pac ne moremo enacit, ceprav se strinjam s tvojo ugotovitvijo, da tudi s knjigo lahko nekoga konkretno poskodujes:). gledano iz vidika strelca popolnoma razumem, da je za nas strelce orozje zgolj orodje, s katerim zadovoljujemo svoje potrebe, veselje, zelje, hobije,... in da na orozje gledamo cisto iz druge perspektive, kot nekdo, ki se ne ukvarja s tem. vseeno pa se moramo zavedati, da imamo opravka vseeno z orozjem (potencialno z zelo nevarnim predmetom) za katerega je pa nujno, da je nabava in posest take stvari regulirana s strani drzave. tudi ne poznam drzave, ki ne bi tako ali drugace regulirala tega podrocja. kar je cisto normalno. in verjemi mi, da si ne bi zelel ziveti v okolju, kjer bi vsak za pasom nosil orozje. ze jaz, ki sem strelec, ne bi rad zivel v takem okolju, kaj sele nekdo , ki se ne ukvarja s tem oz. ni strelec. pa moras vedet, da 99,5% populacije je ravno teh ljudi, ki se ne ukvarjajo s tem.


zato pri vseh stvareh vedno pravim, da jih je treba gledati iz vecih zornih kotov, vecih perspektiv in ne samo ene (tiste, ki ti je najblizje). to je tudi edini nacin za neko objektivnost in realnost.

lp
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju - od lamer - 30-12-2018, 21:00Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)