Ocena teme:
  • 3 Glas(ov) - 3.33 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju
(31-12-2018, 14:22)Ljutica Bogdan Napisal: Kristjan se veš za kaj gre. Brez avta danes ne gre in ni hobi, brez puške pa seveda brez težav. Zato argument nima smisla, da ne govorim o tem, da goviš sočasno o dirkalniku kot hobiju, potem pa to preneseš kar na vse avtomobile.
vem z kaj gre, zato pa pišem. Mogoče bo še kdo spregledal mogoče je pa to samo vaja v slogu, ampak vseeno. Analogija je popolnoma pravilna in v liniji z dogodki, le-ti očitno nisi dovolj pozorno bral. Ne prenesem na vse avtomobile ampak na take, ki jih ne potrebuješ ampak jih ljudje imajo za svoj hobi. RS, Abarth, AGM, BMW M pa vse do Pick-up s 5.6L mašino.
Nič od tega ne potrebuješ, za na piht in otroke v šolo je dobra tudi Fiesta z 1.0 mašino. Kdo bo pa jpkal za tiste par sto posameznikov, ki si privoščijo tako drag hobi. Saj veš, za otroke in varnost gre...
Vse ostalo je zato ker ti je všeč in ti omogoča debelo kršit prometne predpise. Zdej pa cepi to s številom žrtev na cestah pa se vprašaj kaj je nevarno in zakaj se to dopušča. Ne Fiesta ampak avti s 300+konji itd.
Vse skupaj gre pa za načrtno in sistematizirano omejevanje svoboščin, od svobode govora pod pretvezo politične korektnosti in sovražnega govora, do omejevanja vsega in vsakega kar se pač nekomu digne kurac.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Javna obravnava Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o orožju - od Kristian - 31-12-2018, 15:14Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)