Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puška 6.5 Creedmoor vs 308 win - kaj bi se bolje prodajalo
(17-06-2019, 01:54)J.S.Archer Napisal: [quote pid='163955' dateline='1560712400']
Torej naj bi sprejel vse kar ti napišeš, kot božjo besedo brez, razmisleka, mnenja in ugovora.

[/quote]
Običajno bi tole spustil ampak si dober primer za vse ostale... Tale forum, čeprav počasi odmira, ima še vedno par ljudi, ki se trudijo podajati kvalitetne informacije. Bistvo foruma je, da naredi prostor za izmenjavo informacij in argumentirano diskusijo, neglede na količino bumbarjev, ki se trudijo drugače.

Če ti z argumenti povem zakaj je nekaj bolje (višja hitrost, večji BC, manjši odsun in cenejše komponente, ergo cenejši naboj) je to zelo tehnično argumentiranje. Če zapišem, da nihče, ki ga poznam, in je zamenjal 308 cev na 6.5 ni po letu uporabe rekel, to je jajc, bom šel nazaj na 308... je to že malo bolj subjektivno.

Ker ostajamo v tehnični diskusiji, pač ne moreš nastopat z argumenti "meni je všeč". Ampak ti niti do tega ne prideš, raje v svojem postu napišeš 1x "poserjem se", 2x "kurac" in potem blodiš dalje o nekem obsojanju, pljuvanju itd. Vse to kaže zgolj na to da nimaš osnovnih manir komunikacije, samozavesti in intelektualnega dometa, da bi lahko brez žalitev ali kujanja spisal odgovor "cenjeni strelski kolega, osebno se ne strinjam s tem ampak mi 308 pokrije moje potrebe zaradi XYZ".

Včasih smo takim zaradi adminovega vztrajanja morali reči bob, da bob ni bil užaljen, ampak s časom so se zaradi take pretirane politične korektnosti bobi tako razpasli da kot plevel zakrijejo in zamorijo ostale ideje, zato se mi zdi prav da bobe nadgradimo in jim rečemo bumbarji. Ker s takim obnašanjem in nezmožnostjo kulturne diskusije to dejansko so...
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: puška 6.5 Creedmoor vs 308 win - kaj bi se bolje prodajalo - od Kristian - 17-06-2019, 08:19



Uporabnikov, ki berejo to temo: 4 Gost(ov)