Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
puška 6.5 Creedmoor vs 308 win - kaj bi se bolje prodajalo
(15-07-2019, 08:43)Kristian Napisal: če bi rad nekaj počel, kar še ne delaš,  običajno ne greš razlagati tistim, ki to že delajo in imajo neko znanje, kako je vse narobe in kako bi moralo biti da bi bilo tebi všeč. In potem ko te dotični pokažejo da je dosti tega kar sam trdiš narobe in da se nisi niti malo izobrazil iz dostopnih virov, si užaljen in greš.
Kar nekaj fantom s(m)o odprli vrata v long range streljanje in jim pomagali da so se postavili na svoje noge. Sedaj redno streljajo na vojaških streliščih in ne jamrajo kako se ne da ustreliti na več kot 100m. Seveda pa je bil njihov odnos in pristop diametralno nasproten temu, ki si ga pokazal v tem krogu.


To je problem da mi doben ni čisto nič dokazal. Razen posmehovanja in arogantnosti nisem prejel nobenega koristnega odgovora. In ne, nisem ožaljen, ni se mi za prerekati z ljudmi, ki nimajo kaj boljšega za delat. Lahko pa mi pokažeš kdo mi je v kakršnem koli odgovoru kar koli dokazal. V bistvu je iz vseh odgovorov vidno samo to, da sem z resnico nekomu stopil na rep in nehote ožalil marsi kateri ego. Tvoj originalen post za puško do 300m je bil zelo dober, dokler nisem poklical v klub kjer streljajo do 300m in so mi rekli, da če ne dam za opremo minimalno 4000 eur, nebom nikoli konkurenčen. Ko sem omenil to kar si napisal ti, so mi to takoj odsvetovali in rekli da je to samo zapravljanje denarja in naj raje šparam in kupim kakor je treba. Naj bo kar bo, grem balinat ali kanuje vozit. Jaz pa si bom tisto opremo že nakupil. Itak pa vem da bom s tem postom sprožil cel plaz jokic :)
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: puška 6.5 Creedmoor vs 308 win - kaj bi se bolje prodajalo - od tifi - 15-07-2019, 16:36Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)