Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nadaljevanje o poskusu uboja taksista in poskusu umora policista
#10
Pa smo spet pri osnovah (katere nekateri tako vehementno zavračajo, ker so preveč indoktrinirani in brez gospodarja ne morejo nič). Skratka če smo enaki pred zakonom in če predpisujemo državljanom visoke standarde pri dokazovanju silobrana naj še policaji takisto dokazujejo, da je bila res potrebna uporaba strelnega orožja, ker očitno (če ni po nesreči falil vitalnih delov in izprašil vse ostale naboje v zrak) le ni bil tako ogrožen da bi moral streljat in je imel veliko časa da je fino nameril v nogo.

Poglejte si malo sodno prakso iz silobrana, kjer državni delilci pravice predpisujejo (beri uničujejo življenja) za navadne državljane nenormalne pogoje in aktivnosti, ki presegajo tozemeljsko fiziko - včasih se berejo pojasnila in utemeljevanje sodb skrajno bizarno in absurdno.


In short: a niso kao znalci "strokovnih prijemov" in če je nekje poznavanje "strokovnosti" oteževalna okoliščina ("ala mojster borilnih veščin bi se že moral znat obranit brez xxxx")  je tudi tu povsem ok vprašanje "zakaj pa nista dva znala obvladat enga z nožem"!


Ampak da mi ne bo kdo očital naivnosti jasno je kam pes taco moli ampak potrebno je na vsakem koraku razkrinkavat dvojnost, hinavščino in realnost moderne sužnjelastniške družbe, ker ima ne broj lemingov vtis da so svobodni in enaki pred zakonom.
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Novice na temo orožja in strelstva na slovenskem - od Mato - 08-07-2019, 13:31Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)