Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5. kolo in finale BR lige Polzela 2019
#1
Vabimo vas na 5. kolo in finale lige Benchrest Polzela 2019 v streljanju z malo kalibrsko puško po pravilih WRABF/ERABSF.

5. kolo in finale bo potekalo  v soboto, 9.11.2019, na strelišču Strelskega društva Polzela, na Polzeli(koordinate https://goo.gl/maps/yKXGqk7xhZC2) , z uradnim pričetkom ob 8.00 uri. Pregled in tehtanje orožja od 8:00 dalje , pričetek prve serije ob 8:30.
Pomerili se bomo v kategoriji Heavy Varmint (repetirna ali eno strelna mk puška do 6,8 kg), 2x po 25 strelov za oceno, neomejeno število poizkusnih strelov, serije so 20 minutne.
Tekmovalci morajo poznati in so dolžni upoštevati vsa pravila varnosti in zaščite. Organizator tekme bo ob neupoštevanju le - teh prekinil tekmovanje in prepovedal nadaljnje sodelovanje vsem, ki ne upoštevajo varnostnih in zaščitnih pravil ter ne bodo vzpostavili zahtevano stanje.
Spore in ostala odprta vprašanja na tekmovanju, rešuje komisija. Pritožbe na objavljene rezultate se sprejemajo 30 minut po objavi le teh, posamična pritožba se plača 10 EUR. V kolikor je pritožba utemeljena se denar vrne.
Vodja tekmovanja: Aleksander Pikelj
Glavni sodnik: Davor Ribič
Sodnik za rezultate: Blaž Horvat
Ker imamo 6 strelskih mest so obvezne pred prijave, da se pripravi mikročasovnica. Prijave se zbirajo do četrtka 7.11.2019 na zs ali email: info@sdpolzela.si. Na voljo bo tudi hladna pijača, za prva tri mesta pa bodo podeljene kolajne in praktične nagrade ki jih podarja trgovina Artekcenter, prav tako bodo podeljeni pokali za prva tri mesta skupnega seštevka lige (upoštevajo se najboljši štirje rezultati lige).


Strelski pozdrav!
Predsednik Strelskega društva Polzela
Ribič Davor


Priponke
.pdf   Vabilo 5. kolo BR liga Polzela 2019.pdf (Velikost: 41,85 KB / Prenosi: 111)
Odgovori
#2
Pozdravljeni,

Omenil bi še nagradni sklad za finale ki ga je velikodušno prispevala trgovina ARtekcenter in sicer 500 kos Center-X, 500 kos SK long range in 1000 kos SK standard.
Odgovori
#3
Pozdravljeni strelci,

Prijave so zaključene, objavljam mikročasovnico za 5. kolo ki bo v soboto 9.11.2019.

Strelski pozdrav!

Predsednik strelskega društva Polzela

Ribič Davor


Priponke Male slike
   
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)