Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ORTO STEEL CHALLENGE 2020-1
#1
Pozdrav vsem,

Orto Steel Challenge 2020-1 bo 21. marca 2020 ob 9:00

Location: Preloge 21, Mokronog, Dolenjska 8230

Točen naslov strelišča je Preloge 21, 8230 Mokronog,
Začetek: 21. 3. 2020 ob 9.00,

Potrditev prijave pred pričetkom tekmovanja je obvezna - 21.3.2020 od 8.00 do 8.45 na prijavi pri koči LD Mokronog-Preloge 20

Parkiranje je dovoljeno na strelišču (Preloge 21) in na označenih prostorih pri koči LD Mokronog-Preloge 20.

Otvoritev in podelitev je na strelišču, malica pri lovski koči.

Tekmovalci se bodo v streljanju s kratkocevnim in dolgocevnim (PCC/potezna šibrenica) orožjem na železne plošče pomerili na osmih progah. Proge bodo statične in dinamične. Na vsaki progi bo 5 železnih plošč. Vsak tekmovalec progo strelja trikrat zaporedoma. Štejeta dva najboljša rezultata. Najboljšim posameznikom bodo podeljeni medalje in pokali, najboljšim ekipam pa medalje. Po končanem tekmovanju bodo večini tekmovalcem podeljene praktične nagrade.

Oprema:

Tekmovalci lahko uporabljajo opremo in tokove, ki so primerne za vse discipline praktičnega in dinamičnega strelstva. Omejitev; vsa oprema mora biti na pasu v višini bokov, za medenično kostjo. Dovoljeni kalibri: .22lr, 9x19mm, .40SW, .45ACP. Dovoljene namerilne naprave: železni merki in elektronske pike (produkcijska optika in odprta skupina praktičnega strelstva).

Število strelov:

Minimalno 120 nabojev. Tekmovalce opozarjamo, da je poraba streliva na tovrstnih tekmovanjih krepko višja, zato priporočamo, da imajo tekmovalci vsaj 40% več streliva (v povprečju 180).

Posebnosti:

Tekmovalec po startnem signalu strelja na pet železnih plošč. Ena je obarvana rdeče in mora pasti zadnja. V kolikor tekmovalec ne zadane vseh plošč, dobi 5 sekund kazni za vsako ploščo, ki stoji. Če tekmovalec rdečo ploščo ne zadane kot zadnjo, dobi 5 sekund kazni. Če ne podre rdeče plošče, dobi 30 sekund kazni. Vse morebitne nejasnosti pri pravilih tolmači organizator tekmovanja.

Zadnji rok potrditve prijave (plačilo prijavnine): 18.03.2020 20:00 ali do zapolnitve kapacitete tekmovanja.

Višina štartnine: 35 EUR. Malica je vključena. Juniorji tekmujejo brezplačno. Prijava ekip je brezplačna (ekipa šteje 4 tekmovalce, najboljši trije rezultati štejejo za razvrstitev).

Plačilo štartnine individualno na TRR: SI56 0510 0801 5932 921, Strelski klub Orto, Pod Gradom 2, 8230 Mokronog; ABanka d.d.,
namen plačila: IME PRIIMEK, OSC 2020-I.

Točen naslov: peskokop na Prelogah pri Mokronogu. V navigacijo vnesite naslov Preloge 20, od te hiše (koča LD Mokronog) je 160m naprej na levi vhod v peskokop.

Parkiranje je dovoljeno samo na označenih mestih, pred kočo in na strelišču, parkiranje ni dovoljeno ob cesti (prej prideš, lažje in bližje parkiraš).

Vabljeni so izključno registrirani tekmovalci na https://practiscore.com/orto-steel-challenge-i/register

Vse dodatne informacije dobite na info.ortoshooting@gmail.com.
administrator / Strelec.si
#2
Posebno obvestilo:

Tekmovalce obveščamo, da imamo novo tekmovalno skupino "Pump Action", v kateri bodo tekmovali tekmovalci s poteznimi šibrenicami.
administrator / Strelec.si
#3
Od organizatorjev sem dobil obvestilo da se tekmovanje prestavi za nedoločen čas.
Ko bo znanega več, bo objavljeno tule.
administrator / Strelec.si
#4
Pozdravljeni,

Orto Steel Challenge bo 30.5.2020 ob 9.00 uri. Vse podrobnosti in prijave na tekmovanje so objavljene na https://practiscore.com/orto-steel-challenge-i/register ter v osnovnem obvestilu v tej temi.

Tekmovalce opozarjamo na spoštovanje veljavnih priporočil, ki jih je/bo izdal NIJZ v času tekmovanja.

Vse dodatne informacije dobite na info.ortoshooting@gmail.com.

Lep pozdrav!
administrator / Strelec.si
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)