Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novice na temo orožja in strelstva v tujini
(02-07-2023, 19:19)SU84 Napisal: To marionetarstvo je priložnostno. 
Sej ni nič čudnega če bi prejeli denar od Gazproma, to je bila ustaljena praksa, ampak prva prilika ki je pršla, so mu zabili nož v hrbet vsi po vrsti. 
Celo Melonijeva se je zelo hitro repozicionirala, Le Penova se bi identično v istih okoliščinah.
Ruske farme trollov izkoristijo kar lahko, v vojni je vse propaganda.
Bomo videli kako bo s kuharjevo farmo, kdo jo bo sedaj plačeval.

Za te živali tam so takšni izgredi neki bolj normalnega kot po naših firmah casual friday. 
Ni treba niti da prdnejo iz Rusije.

Kako se je hitro repozicionirala če:
Giorgia Meloni is a member of the Aspen Institute, which is funded by the Rockefeller Foundation and the Bill and Melinda Gates Foundation, among others, and is also actively involved in the WEF forum in Davos.

Trenutno je v EU samo en suveren politik na oblasti in ta je Viktor Orban. Morda bi še kak bil a se bojijo in so raje tiho. Ostali pa so podrepniki ali vazali ZDA in so pripravljeni škodovati interesom lastne države, če je to v interesu ZDA.

Macron je neoliberalec in njegove politike so ustvarjale nove in nove napetosti v Franciji, nakar potrebuješ samo en povod da pride do sprožitve protestov in nasilja. Malce pozabljamo kako je zatiral 'rumene jopiče' in sindikate. Temu dodamo še nenadzorovane migracije brez kakršnekoli integracije, ekonomsko krizo in recept za težave večjih razmer je skoraj popoln. ZDA so na nek način podobne temu a je strelnega orožja med populacijo precej več - sod smodnika v čakanju.

Drugače kar se tiče migrantov, pred tremi meseci sem bil v Parizu. Mesto je polno priseljencev. Ne tistih, ki so tam že leta in so integrirani temveč polno Arabcev, Afričanov ipd. ki so v Franciji manj kot leto dni.

Tisti priseljenci, ki so v Franciji dalj časa in so še vedno na dnu družbene lestvice, živijo v getih (banlieu). Ko pride do gospodarske krize je najbolj prizadet ravno ta sloj družbe, nakar se razvijejo takšne in drugačne deviacije. Policija si sploh več ne upa v geta, med stanovalci geta in policijo je veliko sovraštvo in potem pride do takšnih reakcij, ko policisti ubijejo kakšnega iz geta, najsi je bilo upravičeno ali ne (podobno se je dogajalo 2007/2008. Potem se pa sproži vso tisto nezadovoljstvo in bes, ki je bil do tedaj potiskan dol.
“So I say, “Live and let live.” That’s my motto. “Live and let live.” And anyone who can’t go along with that, take him outside and shoot the motherfucker. It’s a simple philosophy, but it’s always worked in our family.”
George Carlin
Odgovori


Prispevkov v tej temi
Slovenian Special Forces - od goranzivec - 24-11-2022, 10:27
RE: Novice na temo orožja in strelstva v tujini - od fritz - 02-07-2023, 19:41



Uporabnikov, ki berejo to temo: 8 Gost(ov)