Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Walther p22 - odlomljen zaklep?
#1
[url="http://www.glocktalk.com/forums/showthread.php?t=1135598"]http://www.glocktalk.com/forums/showthr ... ?t=1135598[/url] kaj bi lahko bil razlog za takšno poškodbo?
Odgovori
#2
najbolj verjeten vzrok je ta, da je bilo preveč inicialne zmesi v naboju. glede ne to, da obstajajo naboji brez te zmesi je obratno tudi možno.
Odgovori
#3
Ta Walther je narejen iz enega čudnega materiala mislim na zaklep! Neka zlitina vseskupaj bolj tk tk!! Sicer sem ga imel tudi sam ampak kaj takega na srerčo nisem doživel! Upam samo ,da je ni kdo skupil!
Odgovori
#4
Sem že slišal od kolega iz tujine da so predelavali te pokalice v 6.35 da so pripravili jagenjčka za na roštiljSmile
Žalostno ampak je res.
Odgovori
#5
ojoj pa ravno ta model nameravam kupiti upam da bom mel z njo sreco in ne take polomije da mi jo bo odprlo
Odgovori
#6
Se je kdo srecal s tem problemom? Se da dobit nov zaklep, cena?

Kako je pa potem z evidentiranjem tega v OL (sklepam da ima nadomestni zaklep drugo serijsko...)?

Vceraj mi je namrec pocil zaklep..
Odgovori
#7
Prvo pravilo MK pištola mora bit železna, ali vsaj zaklep... pravzaprav je pravilno jeklo.
Drugo pravilo...ga ni.
Odgovori
#8
Kolega je plačal nov zaklep 70€. Pa takoj nato prodal.
Odgovori
#9
(11-03-2018, 10:53)jabolko Napisal: Prvo pravilo MK pištola mora bit železna, ali vsaj zaklep... pravzaprav je pravilno jeklo.
Drugo pravilo...ga ni.

Se strinjam.. Fajn bi blo, da to poveš stricem pri Waltherju Smile

Iz tega razloga sem si poleg Waltherja omislil tudi Rugerja Mark III Smile

(11-03-2018, 10:55)alojz1 Napisal: Kolega je plačal nov zaklep 70€. Pa takoj nato prodal.

Mogoče veš preko koga je to urejal? Sklepam, da preko kakšnega Slo zastopnika za Walther?

Čeprav za 70€ se mi najbrž niti ne splača rihtat, gre za pištolo, ki mi jo je šenkal kolega in je tudi že dala skozi svojo porcijo šusov..
Odgovori
#10
Meni se je to pred leti zgodilo na Sig Sauer Mosquito 22 lr.  Tudi ta zaklep je iz sintrane litine (prešan kovinski prah), kot pri Walther P22.  Če se že boš slučajno uspel zmenit s proizvajalcem, da dobiš drug zaklep, naj bi imel isto serijsko številko, saj uradno ga boš dal "popravit"  
Ampak, če boš pošiljal v Nemčijo, rabiš  dobit od UE "dovoljenje za izvoz delov orožje", da boš lahko ta zaklep poslal v fabriko "na popravilo". Tako sem ga jaz potem poslal v Sig Sauer.  Za nazaj grede ti pa ne vem povedat, kako in kaj, ker sem potem "popravljen" zaklep dobil nazaj preko takratnega uradnega zastopnika za Sig Sauer.  

Še nekaj: ne hodi na UE po to dovoljenje in ne plačuj ga, dokler nimaš trdnega zagotovila od proizvajalca, da boš res dobil drug zaklep.
Če ti bo Walther drug zaklep zaračunal, plus tole dovoljenje, plus specialna poštnina, bo res bolje, da se s to pištolco sploh ne ukvarjaš več.  
Aja, še tole:  na lasersko varjenje pozabi, ker ne gre za jeklo, ampak sintrano litino, po domače "špijater". Tudi to smo že dali čez.

Sedaj mi Mosquito počiva v omari, po tistem sem še postrelil cca 200 nabojev, ampak navadnih, ne več High Velocity. Pri Rebcu sem potem kupil rabljeno Beretto 71, ki ima zaklep iz jekla. Kolega mi je naredil malo močnejšo povratno vzmet, nakar sem takoj postrelil 50 kom CCI Stinger in 50 kom. CCI Velocitor. Ker je to zdržala, ne gre več od hiše.
Better be judged by twelve than carried by six
Gun Control is the comforting lies that people tell themselves in order to deal with media induced hoplophobia.
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)