Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2. PP SZPS pištola 2021 + PCC* _ PSC Domžale
#13
(31-05-2021, 13:00)NeurOn Napisal: Tekma je bila super organizirana in glede na vreme še lepo izpeljana do konca.
Vse pohvale organizatorju, sodnikom za potrpežljivost v težkih razmerah in vsem tekmovalcem, ki smo se končno vidli po res dolgi pavzi.

DVC

P.S.: za vse tiste pa, ki skozi nekaj prckate…organizirajte že enkrat to vašo “perfektno” tekmo in bomo potem ostali mal po forumu srali.

Kdo pa so tisti ki skozi nekaj prckajo...V tej temi sem edini ki sem opozoril na dve platki debeline 14 mm postavljeni na minimalni razdalji neposredno na strelca, ko bi komot lahko bile zamaknjene, če že dalj ne morejo biti zaradi konfiguracije strelišča.

Za razliko od velike večine švercarjev sam po vsakem tekmovalcu grem takoj lepit in postavljat, nikoli ne zapustim shoda, če pa že moram vprašam sodnika. Dobro vem da ti dve platki nista bili primerni za ipsc tekmo, ko sem jo dvignu je bila enkrat težja, to pa pol drobi in odbija delce krogel, sploh če so streljane iz open pištole.
Mislim da je moja kritika upravičena...dobronamerna treba opozorit na dobre in zgrešene stvari ni vse zlato kar se sveti pravi pregovor.

No in ko praviš super organizirana...če je temu tako zakaj potem ko je bil kronograf ukinjen
organizator ni vrnil 8 nabojev, ki so bili pobrani z namenom meritev...je to tebi super organizirano  Pray
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: 2. PP SZPS pištola 2021 + PCC* _ PSC Domžale - od jabolko - 31-05-2021, 15:01Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)