Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2. PP SZPS pištola 2021 + PCC* _ PSC Domžale
#15
(31-05-2021, 15:01)jabolko Napisal:
(31-05-2021, 13:00)NeurOn Napisal: Tekma je bila super organizirana in glede na vreme še lepo izpeljana do konca.
Vse pohvale organizatorju, sodnikom za potrpežljivost v težkih razmerah in vsem tekmovalcem, ki smo se končno vidli po res dolgi pavzi.

DVC

P.S.: za vse tiste pa, ki skozi nekaj prckate…organizirajte že enkrat to vašo “perfektno” tekmo in bomo potem ostali mal po forumu srali.

Kdo pa so tisti ki skozi nekaj prckajo...V tej temi sem edini ki sem opozoril na dve platki debeline 14 mm postavljeni na minimalni razdalji neposredno na strelca, ko bi komot lahko bile zamaknjene, če že dalj ne morejo biti zaradi konfiguracije strelišča.

Za razliko od velike večine švercarjev sam po vsakem tekmovalcu grem takoj lepit in postavljat, nikoli ne zapustim shoda, če pa že moram vprašam sodnika. Dobro vem da ti dve platki nista bili primerni za ipsc tekmo, ko sem jo dvignu je bila enkrat težja, to pa pol drobi in odbija delce krogel, sploh če so streljane iz open pištole.
Mislim da je moja kritika upravičena...dobronamerna treba opozorit na dobre in zgrešene stvari ni vse zlato kar se sveti pravi pregovor.

No in ko praviš super organizirana...če je temu tako zakaj potem ko je bil kronograf ukinjen
organizator ni vrnil 8 nabojev, ki so bili pobrani z namenom meritev...je to tebi super organizirano  Pray

 Dragi Tine,

Do “foruma” ni nihce izpostavil tezave z platko-platkami, ti si po takoimenovani nevarni progi odstrelil se  4 proge in ničkolikokrat si šel mimo mene pa nisi niti pisnil “Robi zamenjaj platko” danes si pa tu najbolj zgovoren kako je bla tekma slaba, nevarna etc.

Vsi gresimo, tudi mi bi lahko platko zamenjali, ce bi bili na to upozorjeni pa zal nismo bili.

Vse razdalje so bile izmerjene in vse smo po najboljsih močeh prilagodili, da bi strelci uživali in Se imeli fajn. Verjemi da smo imeli vsaj 3 platke v rezervi in bi komot menjali sporno.

Verjamem pa da lahko vsak najde dlako v jajcu ce jo isce in ne gre na tekmo z pravim razlogom.


Hvala vsem ostalim, ki ste na tekmi uzivali za udelezbo in podporne besede

Robert Cernigoj


Priponke Male slike
       
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: 2. PP SZPS pištola 2021 + PCC* _ PSC Domžale - od cesar - 31-05-2021, 20:56Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)