Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ORTO STEEL LIGA - 1
#1
Pozdravljeni,

v času zimske sezone bomo izvedli Orto Steel Ligo. Liga je sestavljena iz treh tekmovanj, 18.12.2021, 15.1.2022, 12.2.2022. Za rezultat lige šteje seštevek dveh boljših tekmovanj. Najboljši tekmovalci bodo prejeli pokale in medalje. Glede na prihajajoče level 3 tekmovanje, smo povečali število nabojev, kratke proge bodo imele 8 kovinskih tarč.

Prvo tekmovanje - 18.12.2021. Potrditev prijave pred pričetkom tekmovanja je obvezna - 18.12.2021 od 8.00 do 8.55 pri kontejnerju na strelišču - Preloge 21.

Prijava: https://practiscore.com/orto-steel-liga-1/register

Parkiranje je dovoljeno na strelišču (Preloge 21) in pred lovsko kočo, ob koči in za kočo. Parkiranje ni dovoljeno ob cesti.

Otvoritev in zaključek bosta potekala v skladu z epidemiološkimi ukrepi. Tekmovalci morajo upoštevati vse odloke (pogoj PCT) in epidemiološke ukrepe NIJZ, ki veljajo v času tekmovanja. Ob tem bodo za tekmovalce na voljo zaščitne maske, na vsaki progi bodo razkužila.

Predtekmovanja ne bo.

Tekmovalci se bodo v streljanju s kratkocevnim in dolgocevnim (pištola, PCC/šibrenica) orožjem na železne tarče pomerili na osmih progah (proge od 1-8).
Pripravljene bodo tri vrste prog - 5x kratka (8 tarč), 2x srednja (12 tarč) in 1x dolga (18 tarč). Vsak tekmovalec progo strelja dvakrat zaporedoma. Šteje najboljši rezultat. Rezultati bodo objavljeni na Practiscoru.

Oprema:
Tekmovalci lahko uporabljajo opremo in tokove, ki so primerne za vse discipline praktičnega in dinamičnega strelstva. Omejitev; vsa oprema mora biti na pasu v višini bokov, za medenično kostjo. Dovoljeni kalibri: .22lr, 9x19mm, .40SW, .45ACP. Dovoljene namerilne naprave: železni merki in elektronske pike (produkcijska optika in odprta skupina praktičnega strelstva). V tekmovalni skupini "Pump Action" so dovoljene vse potezne šibrenice v kalibru 12ga, v »Semi Auto« pa vse polavtomatske, vključujoč tiste z nabojniki.

Število strelov:
Minimalno 164 nabojev. Tekmovalce opozarjamo, da je poraba streliva na tovrstnih tekmovanjih krepko višja, zato priporočamo, da imajo tekmovalci vsaj 40% več streliva (v povprečju 220).

Tekmovalne skupine: Iron, Optic, PCC, Pump Action Shotgun, Semi Auto Shotgun.

Posebnosti:
Tekmovalec po startnem signalu na progi strelja na železne tarče. Začetni signal je zvočen, zaključek je zadnji strel. V kolikor tekmovalec ne zadane vseh tarč, dobi 5 sekund pribitka za vsako tarčo, ki stoji. Vse morebitne nejasnosti pri pravilih tolmači organizator tekmovanja.

Zadnji rok za prijavo: 13.12.2021, 9:00 ali do zapolnitve kapacitete tekmovanja/ or until full capacity. Višina prijavnine / Fee: 35 EUR. Juniorji tekmujejo brezplačno.

Plačilo štartnine - ob potrditvi prijave na kraju tekmovanja - 18.12.2021 od 8.00 do 8.45 pri kontejnerju na strelišču.

Točen naslov: peskokop na Prelogah pri Mokronogu. V navigacijo vnesite naslov Preloge 20, od te hiše (koča LD Mokronog) je 160m naprej na levi označen vhod na strelišče (mimo vhoda na gradbišče!). Parkiranje je dovoljeno samo na označenih mestih, pred kočo, ob koči, za kočo in na strelišču, parkiranje ni dovoljeno ob cesti.

Vse dodatne informacije dobite na [email protected]
Odgovori
#2
Bo tudi tokrat moč tekmovati z dvemi orožji hkrati?
Odgovori
#3
(22-11-2021, 14:31)piseka Napisal: Bo tudi tokrat moč tekmovati z dvemi orožji hkrati?

Seveda, poleg priimka se pri drugi disciplini doda izbor orožja (PCC, PAS, SAS,...).
Odgovori
Uporabnikov, ki berejo to temo: 1 Gost(ov)