Ocena teme:
  • 0 Glas(ov) - 0 Povprečje
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje?
(30-05-2018, 15:42)Barbapapa Napisal: Javnost niti vseh dejstev ne pozna, pa tukaj že zganjate križarske vojne kaj bo in kaj bi bilo in kaj bi moralo biti. Pa mačehovska država, ki se ukvarja z govedorejo in oh in sploh. To so gostilniške debate...Verjamem, da je možakar hotel le dobro in ubraniti svojo družino. Edino pravilno in tudi jaz in marsikdo bi storil to - takrat se ti gladko jebe za zakone. Tudi odzivi javnosti so podobni. Malce zoprno je le dejstvo, da je bežeči fasal kroglo v hrbet (pa kriminalec gor ali dol) in se je zadeva zaradi tega precej zakomplicirala. In dragi Mato, ne vem kje si pobral, da policija in preiskovalci "delajo" na tem, da bi ga čimbolj očrnili in da delajo v njegovo škodo - ne vem kaj bi imeli od tega, oni le ugotavljajo dejstva. Končno reče tukaj sodišče, ko ima na dlani vse dokaze, saj je to jasno, ne? Precej pripomore tudi dober odvetnik...jaz mu želim najboljšega.

Osebno sem za liberalnejšo zakonodajo glede samoobrambe, vseeno pa je dotični primer težak in težko je potegniti jasno črto.

Dotični primir sploh ni težak...bežečega človeka pač ne streljaš, ker takrat nisi ogrožen in pika. Kdor ne verjame naj spremlja razplet zadeve in če se ne znaš kontrolirat potem stran od orožja, itak pa vam je Misteraš povedal isto in čeprav se z njim dostikrat ne strinjam se tokrat 100% Možakar ga bo za svoje početje na fu... bilo kje na planetu. Avto se popravi  stekla se zamenjajo gume isto odvzetega življenja se pa ne da vrnit ...torej Snooty
Odgovori


Prispevkov v tej temi
RE: Strelski incident izgovor za zaostritev zakonodaje? - od jabolko - 30-05-2018, 16:25Uporabnikov, ki berejo to temo: 2 Gost(ov)